sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Viikon treenit: I'm SO FIT!

Viikko, joka alkoi superenergisissä meiningeissä, ja on nyt loppumassa huomattavasti surkeampaan oloon. Kuten näkyy, maanantaina treenit kulki, joten tiistaille suunnittelin itselleni Ultimate Challengin: pystyisinköhän vetämään kaksi liikkuvaa tuntia putkeen? Varsinkin kun toinen niistä on tunnetusti rankin tunti BodyAttack? No, idea tuntui sen verran kiehtovalta että toteutin sen! Attackissa oli ihan sikakivaa ja tuli vedettyä aika täysiä, mutta ei silti tullut mitenkään liiemmin himmailtua combatissakaan. Tankkasin ison banaanin ennen treeniä, tuntien välissä kävin hakemassa yhden Gatoraden jotta sain takaisin vähän hikoillessa menetettyjä suoloja, ja treenin jälkeen palkitsin itseni Gainomaxilla :) Ja silläkin uhalla että kuulostan itsekeskeiseltä, sanon että olen ihan mielettömän ylpeä itsestäni! Tämä todistaa että kunto on kyllä oikeasti aika hyvä.

Kävin vielä keskiviikkoaamuna pumpissa, ja sen jälkeen aloitin kevyemmän treeniviikon. Päätin pitää kevyen viikon keskiviikosta keskiviikkoon, koska jouluna tulee kuitenkin levättyä, eli muuten olisi tullut puolentoista viikon kevyt periodi, tai olisin jotunut ottamaan iisisti vielä joulupyhien jälkeenkin, mihin en uskonut pystyväni. Loppuviikosta kuitenkin monien sattumien summa taisi saada vastustuskyvyn pettämään, ja nyt onkin melkolailla surkea olo. Yritän kuitenkin suhtautua siinä määrin positiivisesti, että jouluna kuitenkin vaan makaa sohvalla, joten samallahan sitä potee yhden flunssan. Toivottavasti menee ohi kolmen päivän levolla...

Viikolla on tullut ratsastettua aika paljon, jos tylsistyn jouluna (tai välipäivinä yliopistolla...) varmaankin kirjoittelen viikon heppahommista!

Ma: BodyStep, BodyPump ja HotStretching
Ti: BodyAttack ja BodyCombat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ke: BodyPump
To: ratsastin kaksi hevosta
Pe: uinti ja esteratsastus. Sika-aikaisella (lähdin kotoa ennen kuin edes AamuTv oli alkanut, ja Ansku tietysti vielä aiemmin) aamu-uinnilla Ansku opetti mulle kuperkeikkakäännöksiä!
La: tein tallin ja hyppäsin molemmat hevoset, venyttelin illalla ( ei muuten ollut lheskään yhtä miellyttävää venytellä tallinomistajien talossa jonka lämpötila on +17, kuin lihakset pehmittävässä HotFitness-salissa.)
Su: tein tallin, ratsastin hepat

Nyt pakkaan lahjat, pyjaman ja juhlamekon matkaan ja suuntaan äidin ja iskän hoiviin. Ihanaa joulua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti