sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viikon treenit: uutta treeniseuraa!

Kuten olette huomanneet Anskun ryhmäliikuntakokeiluista, olen tällä viikolla saanut nauttia uudesta treeniseurasta, kivaa! Yllättävän hankalaa on ollut samaistua siihen miten vaikeaa kaikki oli alussa, kun siitä on jo niin kauan kun itse aloitteli näillä tunneilla käymistä. Anskun urheudesta inspiroituneena ja osoittaakseni tukea lupaan kuitenkin tältä istumalta mennä lempiohjaajani tunnille kokeilemaan ShBamia, jos Ansku lähtee mukaan! Tanssitunnit kun ei ihan ole mun juttu... parin viinilasillisen jälkeen olen mielestäni erittäinkin viehkeä ja rytmikäs tanssija, mutta muinainen BodyJam-kokeilu osoitti että ilman viiniä ja jumppatrikoissa meininki ei ole ihan yhtä menevää. Niinpä aionkin mennä tanssikokeilun jälkeen BodyPumpiin keräämään itsetuntoni rippeet kasaan.

Ma: BodyPump ja HotStretching
Ti: insomnian jälkeinen vapaapäivä. Illalla olin Esportin järjestämässä asiakastilaisuudessa katsomassa Rakkauden Rasvaprosentti-leffaa syöden ilmaista popcornia ja juoden ilmaista limua kaverin kanssa, kivaa! Leffakin oli parempi kuin nimi antoi olettaa.
Ke: BodyCombat ja BodyPump
To: aamun ihana HotBodyBalance, lisäksi illalla BodyAttack ja punttis
Pe: aamu-uinti Anskun kanssa, illalla ratsastus, oltiin hangessa laukkailemassa ja menin vihdoinkin jollain muulla kuin Welmirolla. Ratsuna oli Ariane, joka oli hauska ponimainen tapaus. Heppaparat oli aluksi ihan täpinöissään ja kerran jouduttiinkiin palaamaan melkein tallille asti hakemaan ratsastajansa alas pukittanutta karkulaista, mutta lopputunnista oli kumman säyseitä nelijalkaisia alla, hankitreeni oli tehnyt tehtävänsä :D Voisin vielä mainita että laitoin oikean hevosen kuntoon vasta kolmannella yrittämällä... En tietenkään tunne hevosia yhtään, joten laitoin kuntoon sen hepan jonka boksin ovessa luki Ariane. Vähän ihmettelin kun suitset oli vähän pienet, ja olin juuri menossa tarkistamaan että varmasti olin ottanut oikeat suitset, kun Essi tuli talliin ja sanoi "armas, sulla on väärä hevonen". Oikea oli kuulemma ruskea hevonen ulkotallissa. Päästyäni ulkotalliin siellä oli pilkkopimeää ja yksi ruunikko ja yksi rautias hevonen, joten otin sitten sen joka oli lähempänä ovea ja menin talliin kysymään onko oikea koni. No ei ollut. Sitten heitin satulan hepalle selkään aikalailla pikavauhtia jotta päästiin lähtemään...
La: Core ja RPM, lisäksi ratsastin pari hevosta
Su: lumimyrskyn ja sukujuhlien johdosta jäi treenit tänään vähemmälle. Venyttelin sentään kunnolla illalla, kiva huomata miten liikkuvuus lisääntyy kun jaksaa venytellä säännöllisemmin ja useammin, eikä venytyksetkään tunnu yhtä tuskaisilta.

Pakko vielä hehkuttaa, että olen tällä viikolla käynyt elämäni viimeisillä luennoilla. Heihei yliopisto, se on loppu ny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti