tiistai 12. helmikuuta 2013

Henkisesti kännissä: Sh'Bam!

Anskun innoittamana innostuin minäkin kokeilemaan vähän uusia treenejä alkuvuodesta. Uusien juttujen oppiminen pitää mielen virkeänä! Ennen ensimmäistä Sh'Bam-tuntia jännitti ihan kauheasti, ja olin ehdottomasti sitä mieltä että tarvitsisin muutaman shotin ennen tanssituntia... Onneksi olin menossa sen jälkeen BodyPumpiin, jossa epäilemättä kuolisin sydänkohtaukseen jos veressä olisi alkoholia, eli en voinut turvautua tähän konstiin. Ekasta kerrasta selvittiin hengissä, ja oli sen verran kivaa että uskaltauduin uudelleenkin kokeilemaan. Tärkeintä tässä lajissa on löytää se oma "henkisesti muttei fyysisesti kännissä"-olotilansa, ja vaan päästellä menemään niin kuin tanssisit imuri kourassa kotona yksin verhot kiinni! Olenkin joutunut toteamaan, että tunnin slogani "Come as you are, leave as a star", ei suinkaan ole täyttä puppua: pari viikkoa sitten olin tosi pahantuulinen koko päivän, mutta ei kestänyt kuin n. 30sek siitä kun musat oli laitettu soimaan niin naamalleni oli levinnyt hölmö hymy joka pysyi siinä loppuillan :)
Kuva täältä
Omalle kohdalleni Sh'Bam on tuonut ennen kaikkea vaihtelua ja iloa treeniini. Aina ei tarvitse tehdä täysillä! Se toimii sitäpaitsi mulle mainiona lämmittelynä ennen BodyPumpia: vähintään sata kertaa hauskempaa kuin stepperillä polkeminen, mutta ei samalla tavalla rankkaa kuin BodyAttack tai BodyCombat. Kummasti huomaa myös, että on lapsuuden balettitunneista jotain jäänyt lihasmuistiin, kun ihan automaattisesti katse seuraa kättä aikuisten satubalettituokion ballerinahypyissä :P Ennen kaikkea on mahtava viettää 45min viikossa olematta rankka itselleen vaan vain nauttia liikkeestä ja pitää hauskaa!

5 kommenttia:

 1. Sh'Bam tunnit on kyllä kivoja, just semmosia hyvän mielen tunteja :) Huomenna taas pääsee jammailemaan, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin entisenä tanssituntikammoisena oon kyllä jäänyt vähän koukkuun :) Hauskinta on kyllä käydä kaverin kanssa yhdessä niin ettei ole yksin repeilemässä!

   Poista
 2. "Henkisesti muttei fyysisesti kännissä"... mahtavaa :) Tätä saatan vielä lainata tunneillani, jos et pahastu.

  -Suvi, Sh'bam-ohjaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa lainata! Ilmaisu on alunperin itse asiassa veljeni suusta lähtöisin, mutta se tarina lienee parasta jättää kertomatta...

   Poista