tiistai 17. syyskuuta 2013

Sairastumisen torjuntaviikko

Viime viikolla oli vihdoin kevyen viikon aika. Olin maanantaina ihan loppu fyysisesti, ja lopulta päätin suosiolla jättää treenit väliin, vaikka ampuminen olisikin ollut tärkeää. Tiistaiksi olo ei yhtään kohentunut, ja jollain maagisella maltilla sain itseni kerrankin olemaan järkevä ja päättämään, että lepään ENNEN kuin olen kunnolla kipeä. Keskiviikon hierontaa en silti viitsinyt siirtää, ja sunnuntain lihashuollon ja kahden päivän lepäilyn jäljiltä kroppa olikin kerrankin oikein hyvässä kuosissa! Noottia saivat oikeastaan vain pohkeet ja pakarat, niille siis lisää venyttelyä. Lisäksi Janne oli oppinut uusia olkapään manipulointitekniikoita, ja sovelsi niitä ihan fiilareissa :)

Torstain vielä lepäilin, mutta perjantaina oli päästävä ratsastamaan, minkä jälkeen sitten päätin että potentiaalinen tauti on lopullisesti kukistettu. Viikonloppuna palasin treenin pariin ensin aamulenkin ja sitten uimastadikan viimeisten auringonsäteiden muodossa. Muuten viikonloppu menikin Hevoset Stadikalla-tapahtumassa iloisissa merkeissä. Sunnuntai-iltana sain vielä itseni tekemään perusteellisen juoksutreenin, tekniikat ja intervallit ja kaikki, vaikka kuinka hävettikin pomppia hölmösti ja juoksennella edestakaisin rannan hiekkatiellä muiden lenkkeilijöiden joukossa. Liikuntamäärät jäivät kuitenkin sellaisiksi, että sain kuulla että oli "kivaa kun olit kipeenä viime viikolla, niin muillakin oli mahdollisuuksia johtaa HeiaHeian tilastoja!" Kiitti kaverit... :D

Vaikka on ihan kiva katsoa Thorkildsenia ja kumppaneitakin stadikalla, niin oli kyllä ilo katsoa hevosia siellä kerrankin! Sopivat sinne kuin nyrkki silmään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti