maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen palautuminen

Pääsiäinen sujui varsin leppoisissa tunnelmissa. Lenkkeilin paljon Pennyn kanssa ja lähipolkuja tulikin koluttua 21 kilometrin verran. Olen koko vuoden kirjannut ylös Sports Trackerin avulla Pennyn kanssa lenkkeilymatkoja, ja kolmessa kuukaudessa kilometrejä on tullut täyteen 116! Merkitsen siis vain yli 20 minuutin lenkkeilymatkat ylös. Lenkkeily Pennyn kanssa on todella hyvää vastapainoa koville treeneille. Palauttavaa, peruskuntoa ylläpitävää liikkumista. Ja tietty piristävää, Penny kun on varsin mainio lenkkiseuralainen!

Tämä kuva on valitettavasti viime keväältä, ihan näin vähälumisia
lenkkipolkuja ei vielä olla päästy tallailemaan...
Muuten liikuntamäärät ovat vakioituneet vähän reiluun kymmeneen tuntiin per viikko. En ole tarkoituksella pitänyt mitenkään erityisen kevyitä viikkoja, mutta kun katson tämän vuoden liikkumisia, kuin itsestään joka neljäs viikko on ollut kevyempi viikko. Muuten viime viikkojen treenifiilikset ovat olleet tavalliseen tapaan vaihtelevia. Ampuminen on ottanut huikeita harppauksia, olen kaksissa treeneissä peräkkäin ampunut 5 osumaa 13 sekuntiin! Lisäksi viime treeneissä en ampunut yhtään hutikierrosta, huonoin kierros taisi olla 43 sekuntia, normi meni sinne 17-33 sekuntin hujakoille. Nyt pitää jatkossa juosta kovempaa ja saada sama hyvä fiilis ampumiseen myös todella hengästyneenä. 

Huhtikuussa voisin ottaa tavoitteeksi testata jotain uutta tuntia Esportissa, kenties uskaltautuisin jo Saskian suosikkitunnille Attackiin? Toinen tavoite on saada jollain ihmeellä nuo lumimassat sulamaan, jotta pääsen ulkoiluttamaan uusia pyhiä juoksulenkkareitani...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti