sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kreisi viikko

Huhhuh, on ollut totuttelemista uudenlaisessa ajanpuutteessa... Kun vuorokauden kahteenkymmeneenneljään tuntiin pitää mahduttaa kaikkien muiden menojen lisäksi vielä kahdeksan tunnin työpäivä, meinaa tunnit loppua kesken. Alkuviikko meni sellaisella rytmillä, että lähdin kotoa joka aamu puoli seitsemän aikoihin ja pääsin takaisin siinä kymmenen pintaan. Voitte arvata miltä mun koti näytti torstaihin mennessä... ja miltä mun selkä tuntui! Paikallaan istumista, kovaa treeniä ja treenikassien roudausta -> erittäin rikkinäinen alaselkä. Onneksi se sitten vetreytyi loppuviikkoa kohti.


Heti maanantaina oli ihan mahtikivaa kun juoksuammuntatreeneissä tehtiin vähän muutakin kun vain juoksenneltiin ja ammuttiin, kun meille vedettiin lähtöharjoituksia. Eli lähdettiin miekkailusalin päästä, kirmaistiin ampumapaikalle ja ammuttiin mahdollisimman nopeasti. Hyvä harjoitella ampumista vähän paineen alla ja niin että ampumapaikalla on paljon porukkaa!

Olen ollut aiemmin ihmeissäni siitä, että vaikka kunto onkin hyvä, niin miksi uima-altaassa huohotuttaa niin mielettömästi. Tällä viikolla oli todettava, että kyllä se valmentaja on ollut oikeassa hokiessaan, että uinnissa kehittyy vain uimalla. Eli siellä altaassa on vaan vietettävä paljon aikaa. Raahasin kuuliaisesti itseni altaaseen tällä viikolla kolmesti edes vähäksi aikaa, ja perjantai-illan uinnilla alkoi tuntua siltä, että palautuminen on nopeutunut ihan mielettömästi ja muutenkin happi riittää paremmin ja helpommin kuin aiemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti