keskiviikko 22. tammikuuta 2014

#Superarkea: normipäivä

Itseäni kiinnostaa useimmiten muiden blogeissa kaikista eniten se, miten saa arjen pyörimään niin että ehtii tehdä kaiken haluamansa ja jaksaa olla oma paras itsensä joka päivä. Tässä otos omasta arjestani, normitiistai:

Kello soi kuuden tienoilla, ja pienen torkutuksen jälkeen raahaudun silmät sikkurassa kylppäriin juomaan vettä. Heitän uintikamat kassiin treenivaatteiden seuraksi, pyöräytän aamupalasmoothien kasaan, vaatteet päälle ja menoksi.

Puoli kahdeksan aikaan olen Märskyssä. Vähän tekisi mieli jäädä kuumaan suihkuun, mutta raahaan itseni altaaseen ja uin n.50min vaihtelevia harjoituksia kohtalaisella menestyksellä. Kylmäaltaan ja kuuman suihkun kautta töihin, jossa vihdoin kaadan napaani aamupalasmoothien, kahvia ja vitamiineja samalla kun selailen läpi meilejä ja kelailen päivän työtehtäviä.


Lounas hoituu kätevästi alakerran ruokalassa, jonka ruoka on yleensä ensiluokkaista raikkaine salaatteineen ja lämpimine kasviksineen pääruoan kaveriksi. Jälkkärin sijaan valitsen mukaani banaanin, jonka voin syödä myöhemmin.

Iltapäivällä juon toisen kupin kahvia lukuisten vesilasillisten lomassa. Kun nälkä alkaa hiipiä uudestaan, syön välipalaksi sen banaanin, pähkinöitä ja proteiinismoothien, joiden avulla tiedän jaksavani iltaruoalle saakka.

Viideltä pyyhällän kisiksen pukkariin, treenikamat niskaan ja lämmittelemään. Jessicakin on paikalla, kiva nähdä kavereitakin! Lämmittelen itsenäisesti, sitten opareille. Tänään miekkaillaan paljon vapaata. Matsien lomassa annetaan Jessican kanssa toisillemme palautetta ja harjoitellaan flessejä. Tänään on teemana tuplien välttäminen, ja viimeisessä matsissa päätämme ettei lasketa tuplia kummallekaan. Niinpä matsi kestää ikuisuuden (ja molempien reidet huutavat halleluujaa), mutta kääntyy lopulta voitoksen, jess!

Kisiksen juoksurata, jota tulee kulutettua aikalailla alku- ja loppuverryttelyjen yhteydessä
Loppuverraan huolellisesti, ja palkkarin ja pikaisten venytysten jälkeen suuntaan kotiin nälkäisenä ja suloisen väsyneenä. Laitan jotain nopeasti valmistuvaa proteiinipitoista ruokaa ja syödessäni hihittelen Big Bang Theoryn nörteille. Ruuan jälkeen päivitän treenit HeiaHeiaan ja putkirullailen jalat auki. Yhdeksän aikaa ryhdyn suunnittelemaan nukkumaanmenoa, järjestelen seuraavan päivän treenikamoja kassiin ja laitan tänän päivän märät kamat kuivumaan. Hammaspesun jälkeen laitan reisiin kylmägeeliä, luen muutaman sivun (tällä hetkellä iltalukemisena Jean M. Auelin De målade grottornas land) ja nukahdan.

2 kommenttia:

 1. On se varsin täyteläinen ja urheilupainotteinen tuo arki. Toivottavasti välillä löytyy jotain henkistäkin ravintoa ja kavereiden seuraa.
  Terv. Iskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuossa päivässä molempia, näin kavereita treeneissä ja ehdin avata sekä telkkarin että kirjan :)

   Poista