maanantai 25. marraskuuta 2013

Never ending kisakausi

Montakohan kertaa olen jo luullut kauden olevan paketissa? Se vaan jatkuu ja jatkuu! Vielä olisi pari rupeamaa tiedossa joulun alla, tosin nämä taidetaan molemmat vetää enemmänkin hauskanpidon ja harjoituksen kannalla.

Miekkailukisan peruskaaosta

Olen siis ilmoittautunut elämäni ensimmäisiin miekkailukisoihin! Joulukuun ensimmäisenä päivänä on kalpamiekkailun joukkue-SM:ät, joihin miekkailuvalmentaja usutti meidät mukaan. Anskulla on valitettavasti joku muu elämää tärkeämpi meno silloin, mutta päästään silti osallistumaan kolmen naisen vahvuisella joukkueella seuramme kakkosjoukkueena. Nämä ovat tosiaan minulle ensimäiset miekkailukisat, joten menee varmaankin kokemuksen hankkimiseen ja systeemin opettelemiseen nämä kisat enimmäkseen. Kuitenkin kaikki ovat sanoneet, että kyseessä on tosi kiva kisa, joten eiköhän siitä ihan hauskaa tule!

Keskittymistä ja taikajuomia tullaan tarvitsemaan, jos aamukasin CE:stä meinaa tulla yhtään mitään.

Viikkoa myöhemmin pidetään sitten syksyn viisiottelukoululaisia silmällä pitäen harjoituskisat, tai "kilpailuun valmistava harjoitus", niin kuin kutsussa luki. Ratsastus ei taas tietysti ole näissä kemuissa mukana, eli neliottelulla mennään ja melko sekalaisella aikataululla: CE aamukasilta (hurraa), sitten miekkailu ja iltapäivällä uinti. Veikkaan, että otan tuon kisan niin kuin se on tarkoitettukin, HARJOITTELUkisana, eli vähän erilaisena treeninä keskellä harjoituskautta. Toki on kiva päästä kellottamaan 200m uinti, josko se nyt vihdoinkin menisi alle sen 3:30!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti