sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Viikon treenit: megarääkkiä ja penkkiurheilua

Onpas taas ollut  niin tapahtumarikas treeniviikko, ettei tiedä mistä aloittaisi vai aloittaisiko ollenkaan.. Aloitin viikon megauroteolla, nimittäin aamulenkillä maanantaiaamuna. Yleensä en aamutreeneilläni leveile, mutta tätä esittelin ylpeänä työkavereille Sports Trackeristä! Syy tähän oli treenitön ilta, kun menimme duuniporukan kanssa ampumaan oikeilla aseilla, mistä kerron kunnolla omassa postauksessaan.


Sen jälkeen viikko jatkui normitahtiin torstain kirmailuihin saakka, jolloin olin tosissaan fyysisesti ihan loppu. Kuten huomaatte, mentiin vielä ratsastamaan siskon kanssa silloin, ja täytyy myöntää, että mua on harvoin hevonen kuskannut sellaista kyytiä kuin L silloin metsässä laukkaillessa. Vaikka laitoin peliin koko ruumiinpainoni ja kaiken voimani (mitä on enemmän kuin ihan normitallaajalla, uskokaa huviksenne), ei jarrut kerta kaikkiaan pelittäneet. Lenkin jälkeen ilmoitinkin hevosenomistajilleni, että ellen kasvata massaani vähintään kolmeakymmentä kiloa (mikä ei olisi kovin toivottavaa!), tarvitsen seuraavalla kerralla hepalle enemmän rautaa suuhun, piste.

Perjantaina kävin vielä uudelleenkorkkaamassa uimastadion-kauden (kesäbruna 2013, täältä tullaan!) ja illalla ratsastamassa Keravalla, minkä jälkeen vietin suunnitellun kokonaisen vapaapäivän lauantaina. Ja mitäs urheilija tekisikään vapaapäivänä? No penkkiurheilee tietysti! Käytiin Areenalla katsomassa USA-Ranska, minkä jälkeen siirrytiin toisaalle kisastudioon katsomaan Suomen peliä grilliruoan ja mustikkapiirakan kera :) Tässä vähän tunnelmia aidon leijona-fanin eläytymisestä:

HYVÄ SUOMI!
Sunnuntaina olinkin sitten superpirteä ja hyvävoimainen treenailija! Uinnin 8x100m 2min 30sek ajalla, jotka saivat ensin leuan loksahtamaan, menivät kuin vettä vaan :) Olin suunnitellut meneväni vielä illalla pumppiin ja cx:ään, mutta aikataulut eivät sitä suoneet. Niinpä vedin vain kevyet venyttelyt, ja nyt täynnä energiaa kohti seuraavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti