torstai 23. toukokuuta 2013

#Allin #Justdoit #Impossibleisnothing #Fittitsiisti

Kuva
Noniin, olisi seuraavien viisiottelukisojen ja sitä myötä (twitter-inspiroidun) inspiraatio-otsikon aika! Tällä kertaa kyseessä on tosiaan viisiottelu, eli ratsastuskin on mukana, mikä tietysti on mukavaa, kun se kuitenkin on se ainut laji jossa itselläni on minkäänlaista taustaa. That said, siitä on kaksi ja puoli vuotta kun olen viimeksi esteratsastuksessa startannut kisassa, eli siinäkin lajissa jännitysmomentti on taattu. Varsinkin kun ei ole mitään tietoa hevosesta tai estekorkeudesta. Tavoitteeksi voisin siis ottaa sujuvan radan josta jää hyvä mieli, eli että pääsen maaliin ja saan mielellään vähän pisteitäkin :) Ratsastusosio käydään meidän tavallisten ratsastustuntien aikana, eli omalla kohdallani perjantaina maajoukkuetyttöjen kanssa.

Loppu kisapäivä vedetään sitten läpi sunnuntaina. Ensimmäisenä on vuorossa miekkailu klo 11.30, joka tällä kertaa käydään toisella salilla, mistä varmasti tulee ihan erilailla kisafiilis kuin jos oltaisiin "kotioloissa" kisiksellä. En oikein tiedä mitä asettaisin tähän itselleni tavoitteeksi, kun vapaamiekkailuni sujuu niin vaihtelevasti. Ehkä jos vaan yrittäisin pitää pään kylmänä, enkä antaa kenellekään yhtään "ilmaista" pistoa? Yleensä kun jaksan keskittyä kunnolla on tuloksetkin kelvollisempia.

Seuraavaksi uidaan Pirkkolassa klo 15.15. Tässä lajissa tuntuu siltä että parannusta edelliseen kisatulokseen olisi täysin mahdollista saada aikaan, siihen tähdätään siis. Aika näyttää kuinka paljon parannusta siinä saan aikaan, mutta tämä on se laji, jossa uskon ehkä eniten omiin mahdollisuuksiini repiä edes hitusen kaulaa samalla tasolla oleviin kavereihin. Uimavalmentajan mukaan 3.30 olis ihan mahdollinen, eli kai sitä sitten siihen tähdätään! Vielä pitää käydä hyppyjä vähän hiomassa viikon aikana, jotta saan hyvän lähdön.

Viimeiseksi on vuorossa CE, jota tuskin kuitenkaan voidaan toteuttaa takaa-ajona, koska kaikilla ei ole omaa asetta. Omat ampumaennätykseni ovat parantuneet huimasti sitten viime kisojen, joten jos ammun lähellekään omaa tasoani, pitäisi kokonaisaikojen parantua jo selvästi. Lisäksi on tullut juostua enemmän kuin talvella, joten toivottavasti juoksuvauhtikin olisi parantunut sen myötä. Nyt ainakin tietää että juoksu on viimeinen laji, joten siinä voi ottaa itsestään ihan kaiken irti. Tavoitteena siis on olla yhtä loppu maaliviivalla kuin mitä olin hyvinkäällä! Nyt onneksi juostaan ulkona, eli matka on todennäköisesti yksinkertainen lenkki tai edestakaisin hiekkatietä pitkin juoksu, niin ettei tarvitsisi stressata kierrosten laskemisesta.

Nyt pitäisi siis vielä viimeistellä kunto ja suunnitella kisapäivä huolella, niin että voi keskittyä suorituksiin eikä kaikkeen ylimääräiseen sälään. Nythän on ilman muuta se etu, ettei tarvitse aloittaa klo 8 aamulla, vaan kisapäivä on vähän inhimmillisemmin rakennettu, toivottavasti se edesauttaa valmisteluja ajoissa pakkaamisen ja ruoan osalta! Jos kiinnostaa tulla katsomaan niin tervetuloa, helpoin ja mielenkiintoisin katselulaji myös sijainniltaan lienee juoksuammunta Myllypuron Pallomyllyssä ja sen ulkopuolella klo 16.30 :)

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, ihan syystäkin lisäsin tuohon otsikkoon tuon viimeisen #fittitsiistin. Olisi hyvä jos kaiken yllämainitun lisäksi olisi vielä kivaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti