keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kymppitonni

Blogi on saavuttanut ensimmäisen huikean etappinsa, nimittäin viime viikolla meni 10 000 kävijän raja rikki (kirjoitin ensin että 10 000 kävijää meni rikki, mutta se kuulosti siltä kuin olisitte kaikki nyt rikkinäisiä :D). Ajattelin siis kirjoittaa ihan teille omistetun teemapostauksen, vaikka tietysti kaikki postaukset on teitä varten!

Uusia toiminnallisuuksia

Uutena juttuna lisättiin oikealle twitterfeedi, joka saa meidät näyttämään tosi-prolta. Sieltä voitte seurata mun juttuja enimmäkseen liikunnan maailmassa (koska siellä kumminkin eniten pyörin), mutta välillä mukaan pääsee myös arkiminää ja muita juttuja duunin ja muiden harrastusten parista, kaikki tietysti kolmen kielen sekamelskana.

Toinen uusi juttu oikealla on ensimmäinen sponsori! Janne Osteofitiltä on pitkäaikainen hierojani, jolta aina saa hyvää palvelua ja huonoja juttuja sopuhintaan. Anskukin eksyi sinne nyt ensimmäistä kertaa ja oli kovasti tyytyväinen kokemukseen. Kolmas lisäys on suositut tekstit, jotka ehkä avaavat uusille lukijoille vähän enemmän meidän kokemuksia.

Hakusanat ja kävijäpiikit

Blogin tähän asti suurin kävijäpiikki on ollut edellisten kisojen kohdalla, kun selvästikin jännititte kuinka meidän käy. Kohta on seuraavat kisat tiedossa, toivottavasti jaksatte jännätä niitäkin! Muuten huomaa aina selvän nousun kävijätilastoissa kun linkitetään tänne omista facebook-profiileista. Kyllä tänne saa muutenkin eksyä, me kirjoitellaan kyllä useammin kuin mitä facebookista näkyy!

Tällä hetkellä suosituin hakusana jolla tänne on löydetty on Sports Tracker sykevyö. Muita käytettyjä on mm. ansku eriksson (kukakohan sekin on?), lihaksisto, vihersmoothie ja spagaatti treeni. Löysivätköhän etsimäänsä…

Parasta bloggaamisessa

Bloggaaminen on kivaa jo itsessään, mutta toki siinäkin on omat tähtihetkensä. On ihanaa, kun jaksatte kommentoida! Kommentteihin pyrimmekin vastaamaan aina, jotta kommentoija huomaisi että kommenttia todella arvostetaan. Toinen riemunkiljahdusten paikka on, kun huomaa että joku ihana ihminen on linkittänyt meidän blogiin omastaan. Kiitos teille kaikille ihan mielettömästi! Kaikista eniten kuitenkin ilahdun ja liikutun, kun joku kertoo, että on löytänyt kadonneen liikunta-inspiraationsa kun on seurannut meidän seikkailuja liikunnan maailmassa. Jos yksikin ihminen saa meidän avulla raahattuaan itsensä liikkumaan, on se sitä kaikista parasta palautetta!!
Talvimuistoja. Kiitos kun jaksatte seurata meidän kommelluksia!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut upeasta kävijämäärästä! :) T. Helena

    VastaaPoista