sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Voittajafiiliksiä pronssisijalla!

Ensimmäinen kisapäivä takana, ja aivan huippu fiilikset! Oma tavoite toteutui ja ylittyi reilusti! Ja nyt sain treeneihin paljon uutta pohdittavaa ja harjoiteltavaa, missä eniten kaipaan hienosäätöä.

Aamulla suuntasimme valtavien kinosten läpi kohti Pallomyllyä. Lunta oli tullut yön aikana niin paljon, että myöhästyminen oli lähellä. Olin onneksi toisessa erässä, joten ehdin lämmitellä suht hyvin. Ampumiseen olisin halunnut enemmän aikaa harjoitteluun, ampumapöytä oli hieman liian sivussa, joten ihan optimaalisesti en saanut kättä laskettua pöytään kisasuoritusten aikana. Juoksuvauhti oli hyvä, ehkä alkuun vähän turhan kova. Hengitykseen jouduin tosissaan keskittymään, sillä viimeisellä juoksukierroksella hengitys alkoi vinkumaan. Sain sen loppumaan, kun kiinnitin hengitykseen enemmän huomiota.

Ampumapaikalla tiukka keskittyminen Kallen ja Riinan kanssa
Ampuminen meni aivan alakanttiin. Sain kahdella ampumakerralla kaikki viisi osumaa, ensimmäisellä kerralla 40 sekuntiin, viimeisellä 43 sekuntiin. Kahdella ampumakerralla taisin saada vain kolme osumaa. Olen harjoituksissa ampunut parhaimmillaan 5 osumaa 17 sekuntiin, ja normi tulos alkaa olla siinä 30 sekuntin paikkeilla. Jos siis ampuminen olisi sujunut normaaliin 30 sekuntin vauhtiin, olisi ajasta lähtenyt noin minuutti pois. Lopullinen CE-aika oli 18:20, ja olen tähän aikaan valtavan tyytyväinen! Juoksumatka oli siis noin 3200 m ja amuntakertoja neljä.

Maaliviiva häämöttää!
Pallomyllystä suuntasimme kisahallille ja siellä aloitimme verkkaamaan miekkailusta varten. Puolisen tuntia verkkaa, varusteiden tarkistusta ja päälle pukemista, ja sitten alkoi ottelu. Ottelimme kaikki kaikkia vastaan kolme yhden pisteen ottelua, eli yhteensä 30 ottelua. Voitin ottelupareistani 5, lopputulos 13/17, eli 13 pisteen voittoa, 17 häviötä. Miekkailijoista 4 oli aivan eri tasolla kuin minä, ja heille hävisinkin ihan pystyyn. Oman tasoisista otteluista sain kaikista vähintään kaksi pistettä kolmesta. Kaiken kaikkiaan todella hyvä suoritus! Valmentaja-Bobi oli seuraamassa kisoja, ja sanoi, että nopeus ja reagointi on hyvää, mutta vielä pitäisi viedä pistot loppuun asti ja kvarttisuojaus kaipaa paljon treeniä!

Skarpit kilpailijat valmiina taistoon!

Bobi antaa minulle ohjeita, Saskia seuraa hieman tuimalla ilmeellä vierestä :)
Miekkailun jälkeen otimme Saskian kanssa välikooman, söin Picnicin uuniperunat (omnomn...) ja nukuttiin 20 minuutin päikkärit. Tämän jälkeen jäi vielä aikaa uuteen heräilyyn ja virittäytymiseen. Uintiverkassa ehdin harjoitella muutamaan kertaan pääedellähyppyä, sain pari todella onnistunutta hyppyä ja pari huonoa. Huonoissa hyvää oli se, että ensimmäisessä tuli testattua skenaario "mitä jos uimalakki lähtee päästä" ja toisessa "mitä jos uimalasit lähtee päästä". Molemmista selvisin ja sain vauhdissa korjattua varusteet, joten kisasuoritukseen pääsin lähtemään hyvällä fiiliksellä. Kisahyppy sujui erittäin hyvin! Siitä pisteet kotiin. Muuten en ole uintiin niin tyytyväinen. Kuperkeikkakäännökset menivät niin huonosti, että kahden epäonnistuneen jälkeen luovutin ja tein helpommat käännökset. Olisi myös pitänyt uida kovempaa, nyt en pistänyt ihan kaikkea peliin, ja paukkuja olisi vielä ollut kovempaan suoritukseen. Minun onnekseni uinnissa pitää olla aivan sairaan hyvä, jotta siitä saa kunnolla pisteitä, taisin jäädä siinä kokonaan nollille... Uintiaika oli muistaakseni noin 4,40, joten paljon jäi petrattavaa.

Hoplaa!
Lopullinen pistemäärä oli 1572, olin naisten sarjassa kolmas, edelläni olevat kisaavat aivan omassa sarjassaan ja ovat molemmat maajoukkueessa. Päivä sujui kaiken kaikkiaan hyvin, nestetankkaus, ruokamäärät ja aikataulutukset sujuivat, kannustusjoukot olivat huikeat ja kyydit pelasivat - kiitos siis kaikille apujoukoille :)

2 kommenttia: