sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kevyt viikko ja uusia ennätyksiä

Vihdoinkin kevyt viikko on kokonaisuudessaan takana, ja pääsee taas kirmailemaan! Seuraavallakin viikolla pitää vähän säästellä voimia viikonlopun kisoja varten, mutta muuten aion jo treenata ihan normaalisti.

Kuluneesta viikosta olen melkolailla ylpeä, onnistuin pitämään itseni kurissa ja pysymään suunnitelmassa! Kertaakaan viikolla ei tehty sen paremmin lihaksille kuin sykkeillekään mitään kovin rankkaa, vaan liikkuvuustreeniä (okei, olisin voinut venytellä enemmänkin...) ja peruskuntoilua. Ja sen lisäksi KAKSI kokonaista vapaapäivää!
Sunnuntaina pääsin vihdoin tositoimiin altaassa. Uinti tuntui aluksi tosi hyvältä, sitten tehtiin taas pakkaa sekoittavia tekniikkaharjoitteita ja lopuksi sain (jouduin? :D) vetää 50m vedon maajoukkuetyttöä vastaan. Ja sepäs jos mikä sparrasi tekemään täysillä, joten onnistuin parantamaan omaa ennätystäni kokonaiset 4 sekuntia! Nyt meni 50m aikaan 48sek :)

Mainittakoon vielä jymyuutinen Palm Springsin Maailmancupista, jossa nuori kiinalaistyttö teki uuden maailmanennätyksen miekkailuvoitoissa, voittaen käsittämättömät 30/36 ottelua finaalissa! Ihan kreisiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti