keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Pää edellä: Tavoitteita 2013

Itse en juurikaan harrasta uudenvuodenlupauksia, pyrin mieluummin eläämään niin että voin kunnioittaa itseäni ja tykätä elämästäni vuoden ympäri. Ajattelin kuitenkin että voisi ehkä olla motivoivaa laittaa esiin jotain semikonkreettista tavoitetta, kun nyt kerta kaikki treenitkin täällä julkaistaan. Edelleenkään en aino luvata että että laihdun sikana tai lopetan jätskinsyömisen, mutta näistä voisi saada jotain ponnahduslautoja, joihin sitten verrata vuotta 2014 meidän matkalla Rioon.

Vuonna 2013 haluaisin:
- tehdä kisadebyyttini viisiottelussa, mieluiten viedä läpi kokonaisen kisapäivän, jota pidetään jo itsessään aika kovana suorituksena vaikkeivät tulokset kovin kummoisia olisikaan.
- oppia hyppäämään veteen pää edellä. Pakkohan se kai on.
- mitata kuntoani. Juoksin viime maaliskuussa Cooperin testin, ja sen voisi vaikka tehdä uudestaan tänä vuonna, tavoitteena tuoksen parantaminen hyvästä erinomaiseen.
- saada urheilua sellaiselle tasolle, että jotain muutakin ihmistä kuin itseäni kiinnostaisi miten sujuu. Eli käytännössä olla tarpeeksi hyvä, että joku haluaisi valmentaa/sponsoroida/jotain mua. Jos ei yhtään muuten pelitä, niin sitten varmaan voisin hankkia itselleni edes jonkin sortin Personal Trainerin, jonka kanssa saataisiin ainakin kunto kohdilleen.
- siivota kotiani, silittää paitojani säntillisesti ja pitää huolta kynsistäni niinkuin kunnollinen ihminen ikään. Jotenkin nämä ovat asioita, joista tietää että ne pitäisi hoitaa, mutta niistä tulee aina lipsuttua. Kuitenkin uskon, että ne lisäisivät huomattavasti tunnetta elämänhallinnasta, joten siihen aion pyrkiä. Miksi onkaan niin paljon kivempi lähteä treenaamaan?! :)
- valmistua valtiotieteiden maisteriksi. Tämän uskallan kyllä miltei luvata, ja jopa alkuvuodesta!

Onko lisää rakentavia ehdotuksia tavoitteiksi? Millaisia tavoitteita tai lupauksia muut tekee?
Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti