tiistai 27. marraskuuta 2012

Viikon treenit

Viime viikolla oli pakko antautua ajatukselle, että urheilu on osa elämää, eikä elämä ole osa urheilua, niinkuin normaalisti ajattelen :D Oli siis karsea kiire töiden ja koulujuttujen kanssa, joten jostain oli pakko vähän tinkiä jotta sain nukuttua edes vähän joka yö. Saihan samalla viimeisetkin flunssanrippeet poistua rauhassa, mutta tää viikon treenilista näyttää kyllä aika säälittävältä.

Ma: ratsastin yhden hevosen tosi kevyesti ja taluttelin toista
Ti: ei treeniä. Olin ajattellut raahautua combatiin illalla, mutta kun nuha ei vieläkän ollut nujerrettu ahkerasta sarvikuonoilusta huolimatta ja lisäksi väsytti, niin totesin että lienee viisaampaa antaa olla vielä.
Ke: aamuseiskan BodyPump :)
To: aamulla ratsastamassa yhden hevosen, illalla miekkailutreenit 2h. Olin vähän myöhässä niin missasin alkuverkat mikä harmitti, koska ne teki kaikkia hauskan näköisiä hyppyjä. Siis hauskoja sillä tavalla, että reidet huutais halleluujaa niistä :D Vapaamiekkailut meni ihan hyvin, voitin jopa yhden ottelun 5-0! Sain myös otella yhden ottelun tosi gurua vastaan, ja sain hyviä neuvoja ja vielä lopuksi kuulla että olen hyvällä alulla viisiottelu-urallani :)
Pe: eka estetunti, jee!
La: riehuin multakasan ja lapion kanssa reilu tunnin, samoin noin tunnin kunnon venyttelyt. Oltiin siis landella viettämässä minilomaa, ihanan rentouttavaa.
Su: chillipäivä, nyt pitäisi olla energiavarastot täytettyinä tätä viikkoa varten, jolloin pitää kyllä saada treeni taas käyntiin kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti