maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikon treenit: ekat miekkailumustelmat

Tällä viikolla treenit jatkuivat taas tavalliseen tahtiin. Torstain miekkailutreeneissä päästiin taas tositoimiin ja ottelemaan, ja niinkuin otsikko kertoo, otin pikkuisen hittiä... oikea käsivarsi saa mut näyttämään ihan kunnon taistelijalta :D Mutta se kuuluu asiaan, ei siinä sen kummempia. Tällä viikolla saatiin myös jo vähän omia varusteita, nyt mulla on ikioma miekka, siihen johto ja miekkailuhanska!

Tässä viikon treenit:
Ma: aamulla punttis, illalla ratsastin yhden hevosen
Ti: aamulla uintia ja vesijuoksua, illalla BodyCombat, jossa kävi ilmi että tämänhetkinen ohjelma on tosi hyvä, eli syynä viime kerran hyviin sykkeisiin ei ollut pelkästään paidaton hunkkiohjaaja :D
Ke: aamulla BodyPump, illalla BodyAttack ja HotStretching. Attackin ohjaaja naureskeli laskeneensa punnerrusbiisin toistot, joita oli 122. Laskin siinä sitten huvikseni montako punnerrusta oli pumpissa, ja totesin sitten että olin tehnyt samana päivänä 162 punnerrusta. Ei kumma että vissypullo vähän tärisi kädessä illalla!
To: aamulla HotBodyBalance, illalla parin tunnin miekkailutreenit
Pe: päivällä venäläisen valmentajagurun ratsastustunti, illemmalla harjoiteltiin puistojumpan aerobicmuuvseja
La: BodyPump, CXWorx ja puistojumppa
Su: kevyt päivä, pelkät uintitreenit, joissa pikkuhiljaa alkoi tuntua siltä että vielä joskus opitaan kroolaamaan, eikä hukkumispärskimisiäkään ollut kuin muutama!

Tällä viikolla sunnuntain juoksuammuntatreenit oli peruttu, eli en pääsyt sitä treenaamaan ollenkaan kun en maanantain treeneihin kerinnyt.

2 kommenttia:

  1. Aivan käsittämätön määrä punnerruksia... Respect! -Helena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se tämänhetkisen attackin punerrusbiisi on aika karu, mun vieressä punnertanut ihan hyväkuntoisen näköinen mieskin tuskasteli ettei sen syke ainakaan laskenut sen biisin aikan :D Mutta selvennykseksi vielä, ettei ne kaikki suinkaan ole samanlaisia rintapunnerruksia, vaan rytmit ja otteet vaihtelee, niin että lihakset saa erilaisia ärsykkeitä ja myös eri lihasryhmiin.

      Poista