sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viikon treenit: Saskian superpäivä ja muuta normisettiä

Ihan ensiksi täytyy sanoa, että oon ihan mielettömän ylpeä ja iloinen Anskusta ja Anskun puolesta ekasta juoksulenkistä!!!
Ja toiseksi pitää kertoa mitä sain Anskulta synttärilahjaksi (sain sen vasta nyt koska se oli tilattu Italiasta saakka), nimittäin uuden palan Nomination-rannekoruuni, jossa on mikäs muu kuin olympiarenkaat :D Nyt on tavoite kirkkaana ranteessa!

Ma: RPM ja punttis, venyttelyä kotona
Ti: uimassa aamulla, illalla ratsastin molemmat hepat
Ke: Saskian Superpäivä! Aamulla BodyPump, illalla CXworx, BodyAttack, HotStreching. Hohhoh, venytellessä tuntui etten jaksa edes siirtyä asennosta toiseen. Viikon julkkisbongaus: venyttelin Tomi Björckin vieressä! Tuli taas ne 162 punnerrusliikettä, vatsalihasliikkeiden määrää en viitsi edes miettiä...
To: ajattelin keksiä tähän jotain asiantuntevan kuuloisia tekosyitäsille etten mennyt aamubalanceen (rankan treenipivän jälkeen kroppa kaipaa lepoa ja sairastumisriskikin on korkeampi ja plaaplaa...), mutta totuus on etten jaksanut nousta, vaan suunnittelin treenipäivän lennossa uudestaan nähtyäni meilin illan miekkailutreenien perumisesta. Torstain aamubalance on jotenkin hankalaan aikaan, mulle sopisi paremmin vaikka perjantaiaamu, mutta sen ohjaa mun varasisosisko, eli siskon paras ystävä, joten menemättä jättämistä seuraa aina karmea guilt-trippaus :) Anyway raahauduin iltapäivällä BodyCombatiin, jossa eilisen jäljiltä jalka kyllä meinasi vähän painaa jalkatyöbiisissä. Otin avuksi narsisti-jumppapirkkokeinon, eli hilasin shortsinpuntteja vähän ylemmäs, niin että näin peilistä mun atleettisten jalkalihasten erottuvan kunhan kyykkäsin tarpeeksi alas, ja taas kulki! (Sarjassamme noloja tunnustuksia...) Please don't hold it against me :D Kävelin vielä punttikselta kotiin tihkusateessa ehtan reippailijahemulin tapaan
Pe: Ratsastin hepat, kevyt päivä
La: BodyPump ja BodyBalance
Su: aamukasin jouksuammuntatreenit ja iltapäivällä uintitreenit, niiden välissä käytiin ihanalla mahtibrunssilla vanhempieni luona <3 Ampuminen edistyy hitaasti mutta varmasti, ja uinnissa päästiin vihdoin vapaauinnin makuun loputtomien hengitysharjoitusten jälkeen!

Nyt koittaakin puolentoista viikon treenitauko, kun meitsi ohjaa koneensa kohti New Yorkia! Jätän kaikki tekemiset ja stressit kotiin, aivot narikkaan ja teen just niinku lystää viikon verran oikein turistityyliin! Anskun harteille jää sillä aikaa teidän viihdyttäminen, take care!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti