tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kuumeilua ja chillailua

Viime viikosta ei ole paljonkaan sanomista. Maanantaina luulin tunnolliseen tapaani olevani vain väsynyt viikonlopun riennoista, ja suunnittelin huimia aamutreenejä tiistaiksi kun maanantain miekkailut jäi väliin sitkeän päänsäryn takia. Tiistaiaamuna treeniin lähtö kuitenkin maistui puulta, joten lykkäsin ja lykkäsin sitä, ja kun lopulta sain itseni sängystä ylös, totesin että olo on vähän hutera. Onneksi tässä vaiheessa älysin lykätä kuumemittarin kainaloon, ja mittarin lukemat pompahtivatkin sitten vähän turhan lähelle kolmeakahdeksaa... Whoops! Päivän aikan kuume vielä siitäkin nousi, enkä kyllä muista milloin olisin ollut niin kipeä.

Työmatkapyöräilyn huppuhetki! "Poljin tänne ylös asti korkealle sillalle ja kaikki noi laiskurit vaan kulkee autolla! Olen superreipas!" Aamuruhkan aikaan tossa on sitten aika paljon enemmän autoja...

Loppuviikko menikin sitten sairastaessa, kun päätin kerrankin olla viisas ja ottaa megarauhallisesti kunnes olen täysin terve. Liikuntamäärät jäivät kyllä ennätyksellisen alhaisiksi: maanantain työmatkapyöräily ja lauantain hevosen ulkoilutus, siinä se, loppuaika sohvalla maaten (seuraa piti Gleen kakkoskausi :)). Josko tällä viikolla uskaltaisi jo varovasti aloitella liikkumista, juhannus kuitenkin pilaa sen verran treeniakatauluja että voin samantien lakata treenimääristä stressaamisen ja keskittyä nauttimaan kesästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti