maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ice poweria ja häähumua

Viime viikon treenimäärät jäivät sellaisiksi, että sain tänään aamulla HeiaHeiasta sen ärsyttävän kannustavan viestin:

You exercised 13 times, a total of 11 hours 25 minutes
That is 76% of your weekly target - good job, but try to push a bit harder this week!

Vaikka kuinka yritin alkuviikosta kiriä treenimääriä kasaan, niin kun loppuviikkoon jäi kaksi kokonaista välipäivää, niin ei voi mitään. Alkuviikon treenit olivatkin sen verran tiukkoja, että auttelin jalkoja vähän Ice Powerin avulla, mikä tuntui ihan mielettömän hyvältä lämpimänä kesäiltana nukkumaan käydessä. Vaikka tiistai-illan combatissa tuntui tapahtuvan takareidelle jotain ihmeellistä ja se kipuili jonkin verran, auttoi Ice Power niin paljon ettei seuraavana päivänä mitään ongelmaa. Ihmeaine! Niinpä hölväsin sitä jalkoihin kauttaaltaan myös keskiviikkoiltana, lisääntyneet juoksumäärät tuntuvat nimittäin jonkin verran myös penikoissa ja oikeassa akillesjänteessä, ei kuitenkaan mitään hälyttävää.


Loppuviikosta oli kuitenkin priorisoitava duuneja, ja kesän kohokohtaa, nimittäin rakkaan Anskun häitä! Ja vaikka näin itsekin järjestelyihin osallistuneena sanonkin, niin oli kyllä ihan maailman ihanin päivä, kaikki oli ihan täydellistä!! Kaunis morsian, hyvät järjestelyt, mahtava bändi... hyvät bileet! Olin optimistisesti (vai pessimistisesti bileiden hauskuuden arvioineena?) suunnitellut sunnuntaille uintitreenejä, mutta ne treenit jäivät kyllä käymättä, kun sunnuntai meni erittäin rauhallisissa merkeissä häähumusta elpymiseen...

ps. Vaikka syy olikin hyvä, niin oli kyllä silti pienen identiteettikriisin paikka skipata ratsastustunti manikyyrin takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti