torstai 8. elokuuta 2013

Lomatunnelmissa

Tervehdys! Kuten olette ehkä huomanneet, niin olen ollut poissa pelistä jonkin aikaa, nimittäin koitti pitkään ja hartaasti odotettu reissu: roadtrip jenkkeihin! Näin pari päivää reissun jälkeen on vähän hankala summeerata tuntoja ja kokemuksia, joten sanonpahan vaan, että oli ihan kertakaikkisen mahtavaa ja oma ihana arki tuntuu juuri nyt vähän vähemmän ihanalta. On ihan tyhjä olo, ja tuntuu siltä että ei ole oikein mitään mitä odottaa innolla... Kolmen viikon yhteiselo kavereiden kanssa aiheutti kaiken lisäksi luonnollisesti kauhean lähimmäisriippuvuuden, eli kaikenlaiset piristysehdotukset ovat nyt enemmän kuin tervetulleita :D

Route 66 tuli ajettua läpi, n. 5000km ja 9 osavaltiota.
Näin urheilumielessä tuollainen lomailu saattaa tietysti kuulostaa vähän oudolta eikä kovin tavoitteita palvelevalta. Tiedossa kuitenkin on, että huippu-urheilijatkin lomailevat, koska kropan on joskus saatava palautua kunnolla. Niinpä minäkin sallin sen itselleni ilman sen kummempia tunnontuskia, ja jopa pystyin siihen ihmeen hyvin: normaalisti kiipeän seinille kahden päivän liikkumattomuuden jälkeen (rakkaat perheenjäseneni ovat tunnetusti käskeneet mua lenkille tyyliin joulupäivänä kun musta tulee niin levoton ja kärttyisä ettei kukaan kestä :D), mutta reissussa tapahtui koko ajan niin paljon kaikkea ettei levottomuus ehtinyt iskeä. Niinpä kolmen viikon loman aikana venyttelin kerran, tein Steven lihaskuntoliikkeet kerran ja kiskoin lenkkarit jalkaan kerran, ja silloinkin liikkuminen jäi muutaman kilsan kävelyyn (käsittämätön Grand Canyon, mutta uhkaava ukkosmyrsky lyhensi vierailua). Ansku on varmasti musta ylpeä! :) Käveltyä tuli kuitenkin tosi paljon varsinkin alkumatkasta ennen kuin oli auto alla ja sen jälkeenkin isoissa kaupungeissa, enkä ole koskaan ollut yhtä tietoinen lonkan ulkokiertäjistäni kuin kahden päivän tallustelun jälkeen.

Nyt olen pikkuhiljaa yrittänyt opetella takaisin omaan elämääni, ja ryntäsinkin melkein heti lentokentältä suoraan kevyelle juoksulenkille herättelemään kroppaa vuorokauden valvomisen ja 20h matkustuksen jälkeen. Ensimmäinen bodypump oli täyttä tuskaa, ja sen aiheuttamat lihaskivut vielä pahempaa... mutta eiköhän se tästä! Palauttelen tavoitteita mieleen, niin eiköhän se arki ja treenikin kohta ala maistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti