perjantai 23. elokuuta 2013

Helsinki City Triathlon: ennakkotunnelmat

Huomenna koittaa jälleen yksi kauden pikkukisoistani, nimittäin Helsinki City Triathlon! Kyseessä on kaikille sopiva tapahtuma Uimastadionin ympäristössä. Matkat ovat harrastelijaystävälliset, eli uinti 300m, pyöräily 10km ja juoksu 3km. Nimenomaan uinti-ja juoksuosuuden takia ilmoittauduin mukaan kisaan, ne kun ovat niin lähellä viisiottelukisojen matkoja että tähän voi suhtautua melkein kuin harjoituskisaan.

Myönnettäköön, etten ole tähän kovin tosissani valmistautunut... Jostain luin, että suurin haaste triathlonilla yleensä on saada jalat liikkeelle juoksussa, vaikka ne olisivat melkolailla hyytelöä pyöräilyosuuden jälkeen, ja tätä olisi kai kannattanut harjoitella. Olen kuitenkin koko kesän pyöräillyt kaikki pikkumatkat kaikkialle ja juostukin on, joten uskon selviäväni hengissä. Uinnissa olen kesän aikana tehnyt myös pidempiä vetoja, jotta jaksaisin vetää sen 300m rivakampaan tahtiin normaalin 200m sijaan.

Tsekkaa lisätietoja triathlonista ja triathlontapahtumista osoitteesta triforfun.fi. Kuva myöskin sieltä.
Eniten kisassa jännittää logistiikka. Tulostin itselleni kolmen A4:n pituiset ohjeet siitä missä pitää olla milloinkin, mitkä varusteet pitää olla missäkin kohdassa, missä paikassa varusteiden pitää olla, minkä värisessä kassissa... uskon käveleväni koko kisa-aamupäivän tämä ohjelappu kädessä. Vaihtoihin ei pitäisi tuhlata liikaa aikaa, joten pitää myös suunnitella kisapukeutuminen järkeväksi.

Lähtöni on klo 12.36 jos haluaa tulla kannustamaan, maalissa ajattelin olla mielellään tunnin sisällä :) Wish me luck!

2 kommenttia:

 1. Vedin kerran mökkitriathlon fillaroinnit, juoksut ja uinnit neopreenishortit jalassa. Melkoinen kompromissi, mutta ei tarvinnut vaihtaa kamoja kauheasti. Paidan ja lenkkarin heitin pois uintiosuudella.

  - ei niin pro iso Jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Meillä on vaan ikävästi uintiosuus ekana, toisin kuin muistaakseni teillä silloin, mutta suunnitelma on edetä niin rivakasti ettei märät vaatteet haittaa!

   Poista