sunnuntai 21. elokuuta 2016

Tervetuloa 5-ottelukouluun!

Nyt sitten hävytöntä mainostamista. Jos kiinnostuit lajista katsottuasi sitä olympialaisista niin voit aloittaa sen heti ensi viikolla! Ei tarvitse asettaa heti tavoitteita kohti Tokiota, myös harrastelijat tervetulleita :)

Meikäläisen ekat 5-ottelutreenit <3

Tässä siis 5-ottelukoulun mainosteksti:

Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat ry:n järjestämä viisiottelukoulu avaa oven lajin mielenkiintoiseen ja haastavaan maailmaan. Kurssilla pääsee tutustumaan miekkailuun, ampumajuoksuun ja uintiin. Tämän jälkeen harrastusta on mahdollista jatkaa seuran harjoitusvuoroilla. Viides laji, ratsastus, on mahdollista ottaa mukaan ohjelmaan kun muiden lajien perusteet ovat hallussa.
Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotiaille kilpa- tai kuntourheilusta kiinnostuneille.

Aloitus:    to 25.8. klo 17 / infotilaisuus ja ensimmäinen miekkailuharjoitus, Töölön Kisahalli
Tämän jälkeen harjoitukset jatkuvat erillisen ohjelman mukaisesti, kurssin viimeinen harjoituskerta su 18.9.

Kurssin hinta on 200€. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset ja sisäänpääsyt harjoituspaikoille, seuran jäsenmaksun loppuvuoden ajaksi sekä mahdollisuuden jatkaa seuran harjoituksissa syyskauden loppuun saakka. Huom., seura ei vakuuta osallistujia! Suomen miekkailu- ja viisiotteluliiton kautta on saatavilla edullinen harrastelisenssi joka sisältää vakuutuksen.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: Seuran viisiottelukouluvastaava ja valmentaja Dagny Bengs, dagny.bengs@kolumbus.fi, puh. 0400-616 589.

TERVETULOA MUKAAN HARRASTAMAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Ensimmäiset harjoituskisat :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti