torstai 18. elokuuta 2016

Nykyaikainen 5-ottelu olympialaisissa

Vihdoinkin koittaa myös 5-ottelun aika olympialaisissa! Tässä tiiviisti ohjeet katsomiseen.

Torstaina käydään sekä naisten että miesten miekkailuosiot. Ennakkotietojen mukaan lähetys alkaa Rio Areenassa klo 16, miehet ovat vuorossa klo 20.30.

Perjantaina käydään naisten kisa. Myös tämän pitäisi alkaa klo 17.55. Jäljelle jäävät lajithan ovat uinti, miekkailun bonuskierros, esteratsastus ja ampumajuoksu, luvassa siis monipuolista katsottavaa illan kisastudioon.

Lauantaina klo 17.50 on sitten miesten vuoro. Sama kuvio.

Realistisesti en usko että telkkarissa asti kovin paljon 5-ottelua nähdään ainakaan livenä, suosittelen siis turvautumaan Ylen Rio Areenaan. Siellä 5-ottelua selostaa perjantaina ja lauantaina päävalmentaja Jouko Pakarinen, joten asiantuntemusta pitäisi studiosta löytyä!Jos muistisi kaipaa virkistystä siitä, mistä tässä ultimaattisessa olympialajissa olikaan kyse, samaisesta Rio Areenasta löytyy myös suomenkielinen lajiesittely. Kansainvälinen lajiliitto on myös tehnyt ansiokkaan tekstin kilpailun kulusta, joka löytyy täältä: http://www.uipmworld.org/news/modern-pentathlon-rio-2016-how-competition-will-work.

Jos pitää joku tärppi tarjota, niin Saksan Lena Schöneborn, vuoden 2008 Olympiavoittaja, on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä. Brassit varmasti kannustavat omaa Yane Marqueziaan, joka oli muuten isäntämaan lipunkantajana avajaisissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti