sunnuntai 11. tammikuuta 2015

5-otteluvuosi 2014

Blogin pitämisessä on se hyvä puoli, että jää hyvää dokumentaatiota siitä mikä on ollut milloinkin ajankohtaista. Niinpä esim. vuoden yhteenedon tekeminen on aikalailla kivutonta, kun jo otsikoiden perusteella on helppo muistella mitä on tullut tehtyä.

2014 5-ottelu oli jo vallannut suurimman osan elämästäni, ja valtasi sitä yhä vain enemmän vuoden kuluessa. Alkuvuosi meni tavanomaisen treenin parissa, arkista puurtamista. Talvi oli siitä kiva että oli kylmää ja lumista vain vähän aikaa, ja muuten oli hyvät juoksukelit.

Kisiksellä on tullut vietettyä aika paljon aikaa...
Maaliskuu oli uintikuukausi, jolloin keskityin uintiin vähän tavallista enemmän, mikä kantoikin kivasti hedelmää. Aloitin myös urani miekkailukilpailuissa, ja loukkasin olkapääni. Maaliskuussa nähtiin myös Anskun toistaiseksi viimeinen blogiteksti.

Huhti-toukokuussa päivittelin varusteita ja suunnittelin tulevaa kisakautta, ennen kuin toukokuun lopussa vihdoin koitti kauden ensimmäinen kisa Uppsalassa. Oli megakivaa päästä vihdoin kisaamaan ja hyvinhän se meni kun voitto tuli kotiin!

Kesäkuussa koitti elämäni ranki treeniviikko, kun pääsin mukaan kunnolliselle 5-otteluleirille. Heinäkuussa nautin kesähelteistä ja treenasin Tahkolla.

Kesätreeniä :)
Elokuussa oli kauden päätavoitteen aika kun SM- ja PM-kisat pidettiin Helsingissä, ja oma menoni oli harvinaisen tahmeaa. Onneksi tämä paikkaantui syys-lokakuussa kun matkasin jälleen Ruotsiin ja kisoissa kulki hyvin.

Lokakuussa vietin sitten elämäni ensimmäistä kunnollista treenilomaa, mikä varmaan teki ihan hyvä. Sen jälkeen olikin sitten hauska treenata ihan uudella tarmolla loppuvuosi. Joulukuussa koetteli sitkeä flunssa, mutta siitäkin on nyt toivuttu.

Vuoden 2015 suunnitelmista ja tavoitteista pian lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti