sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pieniä ennätyksiä

Hyvä treeniviikko takana! Aina lämmittää mieltä kun tuntee edistyvänsä jossain, ja kuluneella viikolla tuli parikin sellaista elämystä.

Kuva Kalle Nuuja.

Keskiviikkona osuin aamupäivällä märskyyn uimaan samaan aikaan kun oli tuttujakin. Uin rauhassa omalla radallani kevyttä aamusettiä, mutta treenin loppupuolella innostuin sitten kysymään josko valmentaja kellottaisi minullekin yhden altaanmitan, kun kerta siinä heilui kello kädessä. Tein siis 25m omalla lähdöllä, ja se meni kokonaisen sekunnin nopeammin kuin kesäkuussa! Siinä vielä vähän unohdin keskittyä kunnolla ja harventaa hengitysväliä, eli hengitin ihan liikaa. Niinpä tein vielä toisenkin, joka meni vielä 0,4 sek nopeammin. Niinpä paransin kevyellä aamu-uinnilla puolivahingossa 25m enkkaani kerralla puolisentoista sekuntia!! Ei noin lyhyellä matkalla pitäisi olla edes mahdollista parantaa noin paljon kerralla :D Uusi ennätys on nyt 15,9 sek, eli A-P Liukkonen ei ole edes tuplasti nopeampi enää... On tässä kesällä siis jotain näköjään opittukin.

Kuva Tero Koski.

Toinen ennätys-onnistuminen koitti torstain ampumajuoksussa, kun sain vihdoinkin ammuttua herkällä laseraseella viidellä laukauksella kaikki viisi osumaa! Olin maanantainakin ampunut suurimmaksi osaksi ihan hyvin ja monta kertaa kuudella, mutta tuo oli kyllä ennätys. On sitä odotettukin! Toivottavasti hyvä ammuntafiilis on tullut jäädäkseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti