keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Huhtikuun kuukausikisafiiliksiä

Viime viikonloppuna vedettiin taas kuukausikisaa. Vaikka varsinaisesti kisassa oli neljä lajia lauantaina ja sunnuntaina, kyllä perjantain estetunnin isot esteetkin ulkokentällä tekivät aika gutaa :)

Lauantaina siis aloitettiin miekkailulla. Tai no, siis olinhan toki käynyt jo uimassa ennen sitä... Meitä oli aika vähän osanottajia, joten otettiin pari kierrosta. Fiilis oli parempi kuin viimeksi, vain hetkellisiä romahduksia eikä niin totaalista katastrofia kuin viimeksi. Kunnes katsoin tuloslistaa, joka ei ollut mitenkään mairittelevaa luettavaa. Huoooh.

Kuva Tero Koski.
Tästä siirryttiin pienen verryttely- ja shoot-in-ajan jälkeen sitten ampumajuoksuosioon. Juostiin vähän kunnollisempaa matkaa pitkästä aikaa, ja juoksu tuntui varsin kohtuulliselta, varsinkin kun ottaa huomioon etten juurikaan ole juossut kovaa tosi pitkään aikaan. Ei siksi että nytkään olisi tullut kovasti hurjasteltua, oli tiukat ukaasit siitä että ei saa juosta liian kovaa sisällä ettei käy törmäyksiä tai muita vahinkoja. Ammunnatkin menivät aika kivasti, vain yksi ammunta oli vähän huono, eikä sekään mitenkään kauhean huono. Muut ammunnat sitten aika hyviä, varmaan sinne 20 sek tienoille. Tämä lupailee hyvää!

Kuva Kalle Nuuja.
Sunnuntaina oli sitten uintiosio. Olin käynyt jo hyvällä lenkillä ennen sitä vähän herättelemässä kroppaa ja avaamassa keuhkoja. Verran jälkeen vedin sitten pitkästä aikaa kovan 200m. Ja se meni itse asiassa melkein kohtuullisesti, 3:05. Lokakuun jälkeen olen tainnut tehdä tasan yhden kovan treenin, joten kun niitä saadaan peliin ja ehkä vähän herkistelyä niin eiköhän kuukauden päästä saada jotain tulostakin aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti