tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kaikki keinot käytössä

Talven sairastelujen jälkeen ihan hirveän kovasti toivoisin pysyväni terveenä. Niinpä juuri nyt panostus on kova ei vain kunnolliseen treeniin, vaan myös runsaaseen lepoon ja hyvälaatuiseen ruokaan jotta kroppa pysyisi kunnossa. Yritän myös herkällä korvalla kuulostella oloani ja reagoida ENNEN kuin olen kunnolla kipeänä. Ja jos olo on yhtään outo niin ryhtyä heti toimenpiteisiin kaikin keinoin joita vain keksin.

Useimmilla ihmisillä on yleensä joku tietty taudintorjuntametodi jonka nimeen vannovat. Nyt olen epätoivoissani kunnellut kaikkia neuvoja ja ottanut ne lähes kaikki käyttöön, ei pelkästään yhtä kerrallaan. Ja kai se on jonkin verran toiminut, ainakaan mitään kunnollista tautia ei päässyt puhkeamaan viime viikon uhkaavasta tilanteesta huolimatta. Tässä listaa kaikista vinkeistä joita olen kuullut ja käyttänyt:

Kuva täältä.
1. Valkosipuli. Pomon vinkki. Laitoin sikana ruokaan ja söin valkosipulivoikkareita. Kukaan ei valittanut hajuhaitoista :)

2. Inkivääri. Kaverin vinkki. Yllättävän hyvää teessä ja mausteena ruoassa, suosittelen!

3. C-vitamiini. Yleisesti tunnettu vinkki. Söin megapaljon appelsiineja ja mandariineja.

4. Hunaja. Nykyään käypä hoito-suositus yskänlääkkeeksi. Ihan mahtavaa että suositellaan ottamaan jotain luonnollista eikä kaatamaan kemikaaleja kurkusta alas.

5. Jäätelö. Isosiskon vinkki. Torjuu kurkkukipua ja siitä tulee parempi mieli.

Kuva täältä.

6. Mustikat. Kaverin vinkki. Sisältää paljon antioksidantteja. Syö pelkästään tai tee smoothie.

7. Alkoholi. Vanhan kansan viisaus. En kuitenkaan sisältänyt tähän listaan saunaa ja tervaa. Kuitenkin aika moni uskoo siihen että kunnon känni jotenkin desinfioi kehon ja häivyttää taudit.

8. Lepo. Lääkärin vinkki. Suurissa määrin aika tylsää.

9. Frendit. Siis se telkkarisarja. Pikkuveljen vinkki. Niillä on parantavia voimia.

10. Sinkki. Veljen tyttöystävän vinkki. Kuulemma ainakin Saksassa lääkäritkin suosittelevat tätä moninkertaisina annoksina flunssan torjuntaan.

Onko teillä vielä jotain taikakeinoja joihin uskotte? Kertokaa ihmeessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti