maanantai 15. joulukuuta 2014

Otteita treenipäiväkirjasta

Viime viikolla painin jonkun orastavan flunssan ja megaväsymyksen kanssa, ja otin suosiolla iisisti. Sitä ennen treenit kulkivat tosi kivasti. Tässä vähän treenitunnelmia viime viikoilta sekalaisessa järjestyksessä:

Tosi kivat uintitreenit!

Koska kyllähän 5-ottelijat kiltisti jaksaa kisoista uimaan...
600m av
-10x25m 16 kv, tein n. 11-14
-300m nyrkeillä
50 ve
-300m ilman potkua
50 ve
-300m 4 punnerrusta hyppytornin päässä
50 ve
-selkäpotkuja 50m + 100m. Näissä taisi näkyä että oon tainnu tehdä näitä aika paljon enemmän ku muut, tuntui että muut meni ihan meritähtinä. Harvemmin kuitenkaan oon TUPLASTI nopeempi missään ku muut, mutta nyt kyllä olin :D Ois pitäny verraa välissä, nyt meinasin jäätyä ku venailin muita.
-300m siten, että joka 4. 25m "kovaa". Eihän se kovin kovaa mennyt :D
50 ve
-6x25m sprintti. Jeejeejee, sai uida "kovaa"! Ekan kerran sitten 11.10, kivaa!!
150m lv
Alkuverrassa huimas ja mietin jo et mitäköhän tästä tulee, mut koko lopputreenin tuntu ihan tosi hyvältä, vedot vahvoja jopa kädet nyrkissä ja kivoja vaihtelevia harjoituksia. Mahtihyvä fiilis!

Kuva Kalle Nuuja.

Ratsastus: Laura ihan liekeissä!

Se oli jo alkuverrassa ihan tosi pirteä, kysyin Essiltä mitä ihmettä se on sille antanu, ja kuulemma isoja esteitä Simon tunnilla tiistaina ja vähän magneettiloimea ja muuta hoitoa niin johan on tamma iloissaan :) Verkattiin ekaks vähän pikkulankulla jota ennen puomi ja sen edessä pituussuuntaan puomit, hevosia suoraksi. sit toisesta suunnasta niin et ne pituussuuntaan puomit jäi siihen ja jatkettiin kaareva linja 7 askelta pelikorttipystylle pari kertaa, sit vaihdettiin suoraan linjaan (7-8 askelta) auringonkukkaokserille, jota jopa Laura vähän katsoi (Essiä nauratti :D). Sit ratana sateenkaariokseri kulmaan, pitkän sivun suuntaisesti lankkupysty ja kukkaokseri, takas kulmasta pelikorttipysty ja vielä toisella pitkällä sivulla sarja. Laura oli ihan liekeissä, veti kunnollisia pukkeja ennen starttia ja sit meni ku kone. Se taisi löytää oman sisäisen Sol Y Sombransa :D Eka rata ihan jees, tokalla tulin kaikkeen vähän pohjaan. Tulin vielä ykkösokserin uudestaan kunnolla sujuen. Olipas megakivaa hypätä kunnollisemmin pitkästä aikaa! Ihana Laura <3


Olinpa reipas.

Imuroin lämmittelyksi ja sit kunnon venyttelyt!

Kauhee väsy miekkailussa.

Suoraan aika pitkille opareille, sit matseja jotka meni paremmin ku odotin ja vielä nopeet oparit. Opareilla uus tuplasixty, jota onnistuin myös soveltaa matseissa, hyvä minä. Loppuverra hyvässä seurassa :)

Kävely salille ja takas.

Olinpa reipas! Teki kyllä hyvää sekä alku- että loppuverryttelynä, ja raikas ilmakin tekee ihmeitä ihmiselle. Vaikka meinasinkin kuolla nälkään kotimatkalla, onneks olin ottanu palkkarin mukaan :D Mutta tämä nyt ainakin on sitä peruskuntoharjoittelua.


Ihanaa juosta päivänvalossa!

Paikoitellen oli vähän liukasta mutta se vaan sopivasti vähän hillitsi vauhtia, ei sen pahempaa. Kiva huomata kuinka paljon kevyemmin kulki kuin viimeksi sama lenkki :) Sisäreidet vähän heikossa hapessa perjantailta.

Vähän löysä CE.

Oli kaikkee säätöä ja tein enimmäkseen tekniikkaa. Ammunnat itse asiassa suhteellisen jees, se keskiarvo alkaa jo olla parempi kun 13 oli pahin floppi ja joukossa oli myös kutosta ja seiskaa ja yksi vitonenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti