perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesäsuunnitelmia

Vaikka juhannuskin oli ja meni jo, tuntuu siltä ettei kesä ole vieläkään alkanut. Viime viikolla stadika-kauden aloituksessani sää oli NIIN SURKEA, etten saanut yhtäkään rusketusrajaa treenin aikana, vaikka se yleensä on ihan väistämätöntä vedessä... missä lämpö ja aurinko, oi suomen suvi?!

Tulisikohan joskus vielä tällaiset säät?
Niinpä tässä voi hyvillä mielin vielä tehdä suunnitelmia kesälle. Tässä olisi vielä pari viikkoa tehokasta peliaikaa ennen kuin tämä mimmi suuntaa kohti Puolaa. Ensin olisi vuorossa kisa, ja sitten sen jälkeen uudempana käänteensä jään sinne treenileirille. Hulppeaa! Vaikka vähän hirvittääkin kaikin puolin, oli päätöstä tehdessä todettava että urheilun aika on nyt eikä kohta, kymmenen tai viidenkään vuoden kuluttua alkaa olla turha haaveilla mistään kunnollisesta urheilijaelämästä. Jos sitä siis meinaan kokeilla niin se on tehtävä nyt. Yhteensä lähes pari viikkoa ollaan siis reissun päällä.

Sen jälkeen uskon että on levon ja nollauksen aika. Pari päivää aikaa nukkua ja pestä pyykkiä ennen viikonlopun rientoja, ja sen jälkeen voi sitten aloittaa taas uudestaan. Tarkoitus olisi lähteä perheen kanssa taas viikoksi Tahkolle, jossa ajattelin viime vuoden tapaan toteuttaa omaa treenileiriä muiden golfatessa. Myös tässä vielä ennen Puolaa olisi tarkoitus käydä Tahkolla vähän viimeistelemässä tuntumaa esteratsastukseen ennen kisoja, toivottavasti saan sen järjestymään.

Muistoja viime kesältä Tahkolta.
Joka tapauksessa, elokuussa olisi sitten taas paluu arkeen ja normaaliin päiväjärjestykseen ennen SM-kisoja. Eiköhän näillä saada aikaiseksi ihan hyvä 5-ottelukesä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti