keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Toukokuu on Kisakuu!

Vihdoinkin aletaan päästä tositoimiin tälläkin kaudella! Toukokuun suunnitelma alkaa näyttää aika kivalta, pääsen nimittäin näillä näkymin kisaamaan kolmessa lajissa ja toivottavasti myös vetämään ainakin neliottelukisan läpi :)

Tulevana viikonloppuna on vuoden ensimmäisen juoksutapahtuman aika. Viikin Viitonen on kyläjuoksun tapainen juoksutapahtuma, jonne ajattelin mennä katsomaan kuinka kovaa lähtee femma meikäläisen jaloista. En ole aiemmin juossut tuota matkaa, joten sen kummempia tavoitteita ei ole, kunhan se nyt menee alle viime kauden kymppivauhdin, eli 5min/km, eli alle 25min. Mitä kovempaa, sen parempi tietysti. Toivottavasti mahdollinen numerolappu ja lähtömerkki saavat sopivasti motivaatioadrenaliinia pintaan! Toiveena on, että jos silloin tällöin juoksee 5km kovaa, niin sen jälkeen viisiottelukisojen 3,2km tuntuisi mukavan lyhyeltä. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato...


24.5 on miekkailun SM-kisat, kuten olen jo maininnutkin. Itse en ihan hirveästi innostunut ajatuksesta osallistua näihin, mutta valmentaja ilmoitti että tottakai sinne osallistutaan. Joten sitten kiltisti ilmoittauduin. Tämä on kuulemma siitä kiva kisa, että miekkailijoilla on hirveät paineet pärjätä SM-kisoissa, kun taas meille viisiottelijoille se on vaan miekkailukisa muiden joukossa. Pitänee valmistella hyviä psyykkaustaktiikoita, josko sillä onnistuisi tienaamaan pari pistoa :)

Näiden väliin, eli 18.5, koittaa ehkä vuoden paras uutinen tähän mennessä, pääsen nimittäin ratsastuskisoihin! Jeeeeee! Ihan mahtavaa päästä kisaamaan lajissa, jossa oikeasti on mahdollista saada vähän onnistumisen elämyksiä ja tavoitteet voi asettaa vähän korkeammalle, kuin että en olisi ihan kaikista viimeinen tuloslistassa. Essi oli vieläsuperkiltti ja antoi toivoa hevosta, ja varasi toiveeni perusteella mulle Wichitan :) Sain omasta ratsastusseurastani (Lounais-Espoon Ratsastajat) tiedon, että aluelupakin järjestyy, joten pääsen varmaan hyppäämään vähän isompaakin kuin vain 80cm, luokka katsotaan sitten lähempänä.


Kirsikkana kakun päälle saadaan toivottavasti sitten viisiottelukisat ruotsissa helatorstaiviikonloppuna! Kyselin tästä ruotsalaisten fb-ryhmässä, ja tykkäysten perusteella en ole ainut, joka on turhautunut kisakutsujen julkaisemisen hitauteen... Tai sitten ruotsalaisten mielestä kaikki on vaan aina kivaa :D Joka tapauksessa lupasivat julkaista kutsun pian. En siis vielä(kään) tiedä tälle tarkkaa päivämäärää tai sitä onko kyseessä viisi- vai neliottelu, mutta pääasia olisi päästä kisaamaan kunnollinen kisapäivä useampaa lajia.

Joka tapauksessa, näistä saa taas uutta pontta arkiseen puurtamiseen! Wish me luck ja seurailkaa tuloksia, kisaraportteja seuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti