maanantai 3. kesäkuuta 2013

Palautumista ja kesäpäivää

Viikko alkoi aikalailla hyytyneissä merkeissä kisojen jäljiltä. Kävin maanantaina kisiksellä kevyesti, ja sen jälkeen hierojan pöydälle. Kuulemma lihakset vaikuttivat väsyneiltä... No surprises there! Selän vasen puoli oli aikalailla jumissa, hierojaa nauratti että sai siitä hyvän alkulämmittelyn omaan futispeliinsä kun runnoi mun lihaksia auki. Tiistaina pidin vapaapäivän, mikä oli kyllä varsin paikallaan.

Viikko oli kyllä erittäin heikko viisiottelutreenien kannalta. Ehdin uimaan vaan yhden kerran ja miekkailut jäi minimiin (nopeat oparit parina päivänä) muiden kiireiden takia. No, nyt on taas aikaa seuraaviin kisoihin...

Viikonloppuna kirin vähän viikon liikuntamääriä kiinni, tosin sunnuntaina panostin rusketukseeni uintitreenien sijaan, kun oli ainut päivä jolloin voin ruskettua ennen ensi lauantaina koittavia Anskun häitä :) Melko ylpeä olen silti siitä, että sain itseni lähtemään lenkille illalla, ja vielä ylpeämpi siitä, että ensimmäistä kertaa oikeasti hyödynsin sykemittaria ja pidin huolta siitä, että syke pysyi matalalla koko lenkin ajan. Edellisenä iltana kun oli kuitenkin tullut vähän valkkaria nautittua, niin en rohjennut lähteä revittelemään, ja tuollainen sykekontrolli tuntui oikeasti hyödylliseltä ja järkevältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti