torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusfiilistelyä ja ryhtiliike elämään!

On tultu siihen pisteeseen, että en enää muista, milloin viimeksi kävin muissa treeneissä kuin ratsastamassa. Viimeinen kuukausi, 1,5 kuukautta on mennyt hujauksessa silmien ohi. Siinä kaiken kiireen keskellä olen juhlinut maailman ihanimmat häät ja  minusta on tullut vaimo, viettänyt ystäväni polttareita, perehtynyt vauhdilla uuteen työhön ja siinä sivussa toiminut kahteen otteeseen muuttoapuna. Olen keskittynyt treenaamaan lähinnä vatsalaukkuni kasvattamista, sillä häistä jäi ihan vaan pikkusen karkkia yli :)

Joka viikonloppu olen todennut, että nyt, ryhtiä elämään nainen, ensi viikolla menet treenaamaan! Ja sitten se ensi viikko tulee, ja menee... Olen päättänyt, että juhannuksena Saskia saa luvan raahata minut lenkille, teemme lihaskuntoharjoituksia ja palaan takaisin urheilijaelämän pariin. Ainakin toiveikkaasti pakkasin treenikamat kukkamekon kanssa samaan kassiin. Sosiaalinen paine on saanut minut ennenkin toimimaan kovin tehokkaasti. Treenaamisen lisäksi aion levätä kunnolla. Nukkua joka päivä päikkärit Penny kainalossa.

Ihanaa, aurinkoista juhannusta!

Tunnelmia viime vuoden juhannukselta, tänä vuonna toivottavasti tähän kuvasarjaan lisätään vielä juoksukengät :D

2 kommenttia:

 1. Hei!

  IHAN MAHTAVAA, että löysin tämän blogin!

  Olen itse jo muutaman vuoden salaa haaveillut viisiottelun aloittamisesta, mutta en ole vielä uskaltanut lähteä mukaan. Ongelmana on myös se, että lajista on oikesti todella vaikea löytää mitään "epävirallista tietoa", lähinnä juuri harrastajien omia kokemuksia.

  En nyt työpäivän aikana ehdi lukea blogianne sen enempää, mutta lisäsin linkin kirjanmerkkeihin ja kahlaan varmaan koko blogin läpi seuraavan parin päivän aikana. :)

  Mitä mieltä itse olette olleet lajista näin noin vuoden harjoittelun jälkeen? Minkälaiselle ihmiselle suosittelisitte lajia? Olen itse harrastanut aikaisemmin triathlonia (en kilpaillut) muutaman vuoden ajan (en ole treenannut kunnolla pitkään aikaan, nyt olen "rapakunnossa") ja kouluratsastusta kymmenisen vuotta, sekä jonkin verran ammuntaa järeämmillä pistooleilla (9mm & .357). Lähinnä mua mietityttää miekkailu, jota en ole koskaan edes kokeillut, sekä esteratsastus, jota jostain syystä jännitän kamalasti... (periaatteessa tykkään kyllä hypätä, pelottaa vain. :D )

  Käyttekö Helsingin nykyaikaiset 5-ottelijat ry:n treeneissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Meidänkin mielestä on IHAN MAHTAVAA, että löysit tämän blogin! Olet varmasti oikeassa siinä, että näin random-lajista eivät ne harvat harrastajat paljon ilmoittele kokemuksistaan, mutta hyvä että voidaan palvella tässä tarkoituksessa :)
   Blogia läpi kahlatessa, mikäli siihen asti olet ehtinyt, on varmasti löytynyt jo aikalailla meidän tuntemuksia ja mietteitä kuluneen vuoden varrelta. Hyvä kuitenkin kun muistutit, että jonkinlainen välitilinpäätös olisi varmasti hyvä tehdä! Veikkaisin, että laji sopii parhaiten vähän levottomalle ja helposti kyllästyvälle ihmiselle, koska monta lajia auttaa jaksamaan treenausta. Jonkinlainen treenitausta auttaa varmasti, mutta siinä mielessä laji on aloittelijalle/rapakuntoisellekin hyvä, että loukkaantumisriski pienenee kun treenaa monipuolisesti esim. pelkän juoksun sijaan. Miekkailua oppii kyllä, siitä ei kannata huolehtia! Ratsastustausta ja uintitaito auttavat tosi paljon, ja kyllä esteratsastukseenkin oppii kun harjoittelee säännöllisesti, ja siinä meillä on tosi hyvä valmentaja, joka osaa valita kaikille sopivia tehtäviä ja hevosia niin että itseluottamusta karttuu :)
   Ja juu, Hn5O on meidän seura. Ehkä nähdään joskus tulevaisuudessa treeneissä! :)

   Poista