torstai 12. helmikuuta 2015

Throwback thursday - kesäheppailua Tahkolla

Joku ehkä muistaa että viime kesänä tuli heppailtua Tahkolla. Sain vihdoin niistä sessioista kuvamateriaalia, joten tässä vähän talvisen torstain iloksi kesäisiä heppakuvia!

Toisena päivänä heppana oli Laava, opettajan vanha kisatykki jonka kanssa meillä synkkasi tosi hyvin. Tässä ollaan kaartamassa verkkaokserille ja oma helmasyntini, lepattavat kyynerpäät hienosti näkyvissä.

Laava on vähän dramaattinen hyppääjä :D Sen tyyli on olla koukistamatta polviaan, vaan sitten vaan hypätään tarpeeksi korkealta ettei jalat osu puomeihin... Ja innarit oli sen mielestä ihan kamalan haastavaa, niistä piti hypätä ainakin metrin verran yli. Laava, vähän vähempikin riittäisi jumppapompuille...

Edelleen, Laava, este on pieni, vähän vähempikin riittäisi! Sain testailla omia Bosty-tyylejäni tuossa kyydissä mutta sain sentään kehuja hyvästä tasapainosta.

Wihii, me lennetään!

Viimeisenä päivänä ratsuksi valikoitui Kidi 6v, joka oli vähän raaka ja ollut opetuskäytössä viime aikoina, ei siis ihan läpiratsastettu päivittäin. Oli aluksi kovasti ihmeissään kun piti tehdä kunnolla töitä, mutta ihan nätisti se työskenteli!

Kidiä vähän jännitti isot esteet ja vaikeat tehtävät, mutta selvittiin hienosti. Tässä kuvaajakin on uskaltautunut vähän lähemmäksi :D Eli hieno kuvakulma, mutta tässä näkyy kuinka hassusti vasen jalkani on.
Tahko-mainos :D
Siskolla ratsuna megasöpö Ilpo-poni, jolla itse menin ensimmäisenä päivänä. Sisko oppi pitämään jalat kiinni ja ylävartalon pystyssä estettä lähestyessä :D

Tässä varsinkin näkyy se kuinka huonosti vasen jalkani on hypyssä. Ja on muuten melkoinen booty-shot :D

Ihana katsella kesäkuvia, nämähän on ihan Tahko-mainoksia! Mutta kai niitä pitää vähän analysoidakin... Vasen jalkani on melkein kaikissa hypyissä ihan päin h*lv*ttiä. Ei kumma että hevoset menee ohi vasemmalle ja hypyissä on hankaluuksia pysyä. Onneksi näin nämä kuvat kamerasta jo silloin joten olen kiinnittänyt asiaan huomiota, ja uskoisin että se on jo paremmalla tolalla. Muuten ylävartalo ja käsien asento näyttää jo paljon rennommalta kuin esim. vuoden 2013 SM-kuvissa, joissa näytin enimmäkseen kakkahätäiseltä oravalta. Ehkä sitä vielä joskus oppisi vähän ratsastamaan...

ps. Kiitos kuvaajalle!

2 kommenttia:

  1. Et satu tietämään Kidin oikeaa nimeä? Se on nyt myyty eteenpäin ja tahtoisin kovasti tietää sen kuulumisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti muista sitä, jos sitä ikinä kuulinkaan. Kannattaa kysellä vaikka Tahko Riding Clubin facebook-sivulta, eiköhän sieltä osattaisi auttaa!

      Poista