sunnuntai 19. toukokuuta 2013

HOTkaraokespinning ja kuplivan ihana polttaripäivä!

Huh! Tämä morsian on täysin uupunut, mutta hymy on herkässä. Viikonlopun ohjelmassa oli nimittäin ensi viikon kisoihin valmistumisen sijaan polttarit! Saskia olikin aikamoisen päivän organisoinut upeiden apureidensa kanssa, ja aamu alkoi kovin urheilullisissa merkeissä Tapiolan Lady Linessa. Loppupäivä ei ihan niin urheilullisissa merkeissä sujunut, lähinnä hyvin kuplivaisissa :D Päivä oli kokonaisuutena aivan mielettömän ihana, ja juuri sellainen minun näköinen päivä.

"I keep on F-F-F-Falling...." Kuva: Tytti Käyhkö

Kuva: Tytti Käyhkö
Urheilullisesta osiosta vastasi uusi, upea, ennennäkemätön laji - karaokespinning! Tilassa lämpötila nousi niin korkealle, että lopulta nimesimme urheilusuoritteen hotkaraokespinningiksi. Ideana siis oli, että salin valkokankaalle heijastettiin musiikkivideo ja biisin sanat, ja eikun polkemaan ja laulamaan. Jokainen sai vuorollaan ohjaajan mikin, ja pääsi hoilaamaan sydämen kyllyydestä. Super rankkaa, ja ehdottomasti hauskoin spinningtunti ever! Tämän jälkeen olikin hyvä jatkaa polttaripäivää. Kiitos vielä ihanille pupusille upeasta päivästä, vitsit, ei voi kyllä muuta kuin hymyillä leveästi kun päivää muistelee (vähintään yhtä leveästi kuin alla olevassa kuvassa)!

Kuva: Tytti Käyhkö
PS. Esportille vinkiksi, ryhmäliikuntatuntivalikoimiin on ehdottomasti saatava karaokespinning! Veikkaan, että karaokeSh'bam toimisi myös erittäin hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti