sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Epänormiviikko

Maanantain ja tiistain vietin tosiaan Tahkolla spontaanilla talviurheilu-minilomalla. Oli taas törkeen siistii päästä laskemaan uusilla skimboilla! Vapise Poutiainen, mä meen kohta kovempaa :D Reidet saivat kyytiä tehokkaassa laskemisessa, vaikka yritinkin palautella niitä omatekoisella HotStretchingillä: perusteellinen saunominen ja sen jälkeen takan edessä venyttely. Kun siihen lisättiin vielä poikkeuksellisesti keskiviikkona olleen ratsastustunnin kevyt istunta-harjoitukset ja pumppikyykyt, niin onnistuin torstaina saamaan ekaa kertaa ikinä miekkailusta vähän kipeät jalkalihakset. Perjantaina viilettäessäni heppojen kanssa pellolla taas kevyessä istunnassa pikkuisen hyydytti...


Miniloman jälkeen arkeen paluu sujui vähän takkuamalla... Keskiviikon aamuseiskan BodyPumpissa tajusin tunnin puolivälissä että mulla on jumppahousut väärinpäin jalassa :D Siinä vaiheessa oli turha enää tehdä asialle mitään, leikin siis etten huomannut tai että ne vaan näyttää tolta. Aika hyvin kuitenkin että tämä oli (tietääkseni) eka kerta kun olen tuossa onnistunut, vaikka salilla on tullut kyykättyä aika monta kertaa vuosien saatossa.

Viikon viisiottelu-kohokohta oli taas kerran uintitreenit, joissa tekniikka ja sitä kautta teho käsivedoissa parani huikeasti! Koska vauhtitreenit jäivät minimiin tällä viikolla, aion lykätä kevyttä viikkoani pääsiäisviikkoon jolloin tulee kuitenkin löysäiltyä, ja treenata vielä ensi viikon tehokkaasti. Sitä kohti siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti