sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

"Melkein puolikas työviikko"

Kuten suunnittelin, treenasin vielä tämän "ekstra"-viikon kunnolla ennen pääsiäisviikkoa, josta pakostakin tulee kevyt viikko. Mutta tiedättekö, en aio ottaa ensi viikosta yhtään huonoa omaatuntoa, sillä pääsiäinen on ihmisen parasta aikaa! Tällä viikolla tuli vedettyä aikalailla normisetti, vaikka eilisissä kavereiden tupareissa ei ollut kovin suosittua kun kävi ilmi että aion olla vesilinjalla koko illan mennäkseni treenaamaan kasiksi sunnuntaiaamuna. Olen ehkä sanonut tämän ennenkin, mutta MITEN on mahdollista, että klo 8 sunnuntaiaamuna on HUOMATTAVASTI aikaisemmin kuin klo 7 keskiviikkoaamuna?! En tajuu.


HeiaHeian mukaan hötkyilyä tuli viikolla yhteensä 18h! Niinkuin Ansku totesi, sehän on melkein puolikas työviikko. Kun treenimäärät nyt on olleet tällaisia, ryhdyin tuumasta toimeen ja muutin liikuntamäärätavoitteeni HeiaHeiassa kahdestatoista viiteentoista tuntiin, jotta siinä olisi edes joskus jotain haastetta. Kesäksi pitäisi varmaan muuttaa tavoite juoksukilometreiksi, josko se kannustaisi panostamaan siihen lajiin.

Viisiottelussa ei tullut tällä viikolla sen ihmeempiä tuntemuksia, kuin että kaikissa lajeissa riittää kehitettävää. Ei siis uutta sillä saralla. Sitä vastoin salilla on saanut nauttia uusista LesMills-ohjelmista! Viikko sitten onnistuin yhdessä jutussa joka on ollut pitkän tähtäimen tavoitteena vuosia, nimittäin teen nykyään selkäbiisin kymppi per pää-painoilla! Hurraa! Pumppi siis kulkee, mutta balancessa on kyllä ihan ennennäkemättömiä haasteita lonkkien avausten ja muun liikkuvuuden kanssa. Tällä viikolla venyttelyt jostain syystä (=laiskuus, saamattomuus) jäivät aivan liian vähiin, minkä seurauksena heräsin sunnuntaipäikkäreiltäni siihen että kaikkialle sattuu. Kroppa ei tainnut tykätä meiningistä, ja pakotti mut sohvalta ylös venyttelemään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti