maanantai 18. helmikuuta 2013

Nyt väsyttää...

... ja tässä syy siihen:

Kolme viikkoa on tullut treenattua kovaa, ja nyt kerrankin odotan innolla kevyttä viikkoani, jolloin aion vain viisiotella ja huoltaa kehoani, muut remuamiset on kielletty.

Viikkoon mahtui pari urotyötä, eli tiistain aamuseiskan spinning pitkästä aikaa ja perjantaiaamun salitreeni. Sitten voisin vielä selkiyttää niille, jotka tuota kuvaa oikeasti tarkastelevat, että en todellakaan ole käynyt kahta kertaa bodypumpissa lauantaina ja kahta kertaa uimassa sunnuntaina, vaan ne on niitä heiaheian saavutusmitaleita, kun olen käynyt 10 kertaa molemmissa tänä vuonna.

Perjantain esteratsastuksessa onnistuin tekemään maaperätutkimusta... Koko tunti meni tosi hyvin, hymyilin vaan kun oli niin kivaa (olin paikalla kun Essi jakoi hevosia ja onnistuin saamaan sen antamaan mulle Welmiron :P). Hypättiin taas kunnolla, ja esteet ei enää ole ihan maahankaivettuja. Lopuksi hypättiin sitten kahdeksan esteen rata, alkurata meni tosi hyvin, ja sitten tein Saskiat: "apua mä en nää askelta joten mä en sit tee yhtään mitään". Kuinkakohan montaa kertaa sieltä vielä pitää lentää ennen kuin oppii toteuttamaan käytännössä sen minkä tietää teoriassa, että se hevonen ihan varmasti pääsee ton kokoisen esteen yli vähän huonostakin paikasta jos mä vaan älyän pyytää sitä hyppäämään. Jumankauta, esteelle ei tulla ilman pohjetta! V*tuttaa ihan suunnattomasti. Kun kampesin itseäni okserin seasta ylös Essi kysyi mihin sattuu eniten, ja vastasin ihan rehellisesti että egoon. Siinä vaiheessa ei oikeasti sattunutkaan yhtään, mutta seuraavana päivänä heräsin niska ja selkä aika kipeänä, eli kai ne on vähän tärähtäneet. Lauantain treenit sujui kuitenkin ihan jees, sunnuntaiaamuna heräsin entistä kipeämpänä mutta sain taisteltua treenit läpi.

Sunnuntaiaamun CE-treeneissä odottikin yllätys: kisa! Neljä ammuntaa ja juoksuosuudet fudiskentän päästä päähän. Meitä oli vaan kolme meidän ryhmäläisistä paikalla, ja Jessicalla oli jotenkin huono aamu joten se vähän luovutti kisassa, mutta saatiin meidän ryhmän ainoan miehen kanssa ihan hyvä kisa, jonka voitin loppukirillä maalisuoralla, johon vastustaja hyytyi ihan täysin. Hyvä minä! Valmentaja lupaili että tällainen kisa vedetään nyt tämän ja ensi viikon muissakin treeneissä, saa nähdä miten käy kun on vähän lisää vastustajia... Uintitreenitkin oli tosihyvät, ensin käytiin vähän tekniikkaa läpi, sitten piti uida 200m, sen perään 300m, ja vielä sen jälkeen 400m vapaauintia, eikä saanut väsyttää vedon jälkeen. Ja hyvinhän siihen pystyi, kunhan malttoi ottaa tarpeeksi rauhassa! Onnistuin tekemään käännökset pääosin kuperkeikkakäännöksin, niin että sai niihinkin vähän sujuvuutta ja löysi sen fiiliksen, että happi riittää. Edistystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti