tiistai 2. lokakuuta 2012

"Yksisilmäinen kärpänen bodyssa"

Miekkailukurssista on takana 8 tuntia ja tähän mennessä tuloksena aivan jumissa oleva oikea pakaralihas ja vasen pohjelihas. Jotain on siis tehty. Lisäksi kipeytyi vielä oikeat lihakset, joten on olemassa pieni mahdollisuus, että olen oppinut jotain! Viikonloppuna miekkailimme siis yhteensä 6 tuntia, ja tällä kertaa saimme miekkailuasut päälle. Ystäväni kommentoi asuani sanoin: "yksisilmäinen kärpänen bodyssa". Omasta mielestäni asu oli tietysti tosi pähee, ja tämä mielikuva yksisilmäisestä kärpäsestä syntyi vain siitä, että minulla ei ollut miekkailuhousuja.

Jessican kanssa matsi käynnissä

Jessica tuuraa Saskiaa näissä kuvissa :)
Mielenkiintoista oli, että siinä vaiheessa kun olimme yhteensä 8 tuntia harjoitelleet, ja yhtäkkiä oli aika otella, kaikki opittu tuntui huuhtoutuvan alas viemäristä. Kaikki tuntui todella paljon vaikeammalta siinä vaiheessa, kun vastassa olikin toinen ihminen, joka tällä kertaa reagoi nopeasti ja teki kaikkensa pistääkseen minua. Hui! Kurssilla oli mielettömän hyvät opettajat, olympiamitalisti, SM-mitalisteja ja muuten vaan miekkailu- tai viisiotteluguruja. Laji tuntuu tällä hetkellä hyvin haastavalta, mutta toisaalta kiinnostavalta ja mielekkäältä. Erilaiset lämmittelyt saivat hien pintaan ja tekniikkaharjoitellut pakottelivat ajattelemaan ja kehittämään motoriikkaa. Torstaina on edessä kurssin viimeinen kerta ja silloin miekkaillaan sähköissä! Siitä lisää torstain jälkeen - jos vaikka saataisiin videopätkäkin kuvattua.

Tässä alla vielä kuva kahdesta erilaisesta kalpa-miekasta. Ensimmäinen kuva on oma lempparini eli ortopedinen kahva. Alempi kuva puolestaan ranksalainen kahva, johon itse en saanut oikein kunnolla tuntumaa.

Ortopedinen- eli pistoolikahva

Ranskalainen kahva
Pahasti näyttää siltä, että liikunnanvihaajaa on puraissut pienen pieni liikuntakärpänen. Eiliset ampumajuoksutreenit olivat kivat ja juoksu sujui hyvin (eikä vähiten Saskian kuvaaman stimuloivan ympäristön takia...). Tähän mennessä omaa motivaatiota on kasvattanut erityisesti hyvä seura. Ilman tätä sosiaalista aspektia voisi olla aika haastavaa nousta aivan liian aikaisin viikonloppuaamuna ylös sängystä miekkailemaan :)

1 kommentti:

  1. Sikko oot niin mainion näkönen tossa ekassa kuvassa, että jos mä miekkailisin sua vastaan niin sä voittaisin kun mä en vois lopettaa nauramista! :D -H-

    VastaaPoista