sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Jumppapirkon ekat jumppaohjaukset

Kaverini melko pitkälti tuntevat mut jumppapirkkona, joten vähän aikaa sitten sainkin sitten fb-viestin, jossa kysyttiin josko jumppapirkko voisi vetää polttariporukalle pienen puistojumpan. Naureskelin, että hyväntekeväisyysjärjestö Saskian Liikutuspalvelut r.y., jonka keikat yleensä on hevosten liikutusta, saa nyt erilaista keikkaa! :D Pieni pakokauhu kuitenkin iski, kun en ole ikinä vetänyt mitään jumppaa, joten pyysin ex-liikunnanohjaajaystäväni avuksi.

Tietenkin on mielessä joskus käynyt, että kun siellä salilla viettää niin paljon aikaa, voisi olla kiva jos siitä maksettaisiinkin. Silloin siitä kuitenkin tulisi heti työtä, jonne on pakko mennä, vaikka väsyttäisikin, ja kauheat paineet että ohjelmat on pakko osata ulkoa ja pitää olla hauska ja hyvä ja karismaattinen ja tehokas ja... Ehkä jotain spinningiä voisin joskus vetää, mutta en ole ihan vakuuttunut pysytisinkö vetämään liikkuvia tunteja ainakaan kovin hyvin.

Polttariporukan toiveena oli ysäri- ja suomimusaa, joten saamansa piti! Kaiveltiin omia vanhoja cd-kokoelmia ja saatiin kasaan hieno mixi Movetronia, Aikakonetta, alkuaikojen Fintelligensiä (Heruuks? Heruuks?!), hyvällä biitillä tietty. Hyvissä ajoin eli edellisiltana harjoiteltiin sitten hienoja aerobic-muuvseja kaverin työpaikan punttiksella, kunhan se tyhjeni... Lauantaipäivä menikin sitten kuulokkeet korvissa samoja biisejä edestakaisin tankaten: yks kaks kol nel, eteen, taakse, isot kädet!Oli kyllä yllättävän vaikeaa liikkua yhteen suuntaan ja samalla selittää mitä seuraavaksi tapahtuu, jos edes muisti mitä seuraavaksi taphtuu, ja varsinkaan missä kohtaa biisiä... Mutta hienosti polttarisankari ja muut puuskuttivat mukana, ja kivaa oli! En nyt usko, että tästä ehkä ihan uutta uraa urkenee, mutta oli kiva kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti