torstai 15. toukokuuta 2014

Maailman paras pepputreeni

Nyt aion jakaa vastauksen ongelmaan, jota pohtii Jutta Gustafsberg, ihan varmasti jokainen fitnessurheilija, ainakin jossain vaiheessa elämäänsä jokainen nainen, ja todennäköisesti kaikki muutkin. Kuinka saada hyvä takapuoli?


Vastaus on suhteellisen yksinkertainen. Unohda ihmedieetit, juoksutreenit ja kuntosalilla hikoilu, ja ryhdy miekkailemaan. Miekkailu on kliinisten kokeiden (=tarkkasilmäisten havaintojen (omieni ja muiden)) perusteella maailman tehokkain tapa muokata takapuolta. Jos olet fyysisesti lahjakas, näet tuloksia lähes välittömästi, mutta hitaammallakin kropalla tulokset ovat väistämättömiä. Peppusi kapenee, kiinteytyy ja nousee vähintään kolme ja puoli senttimetriä, ja sitä ei voi estää. Säännöllinen 2-3 kertaa viikossa miekkailu riittää.

Voit tietysti liikkua jalat koukussa staattisessa pidossa ja tehdä siitä askelkyykkyjä pari tuntia kerrallaan ilman miekkaakin, mutta veikkaan että miekkailu on melkolailla hauskempaa.
Havaittuja sivuoireita voi olla mustelmat, urheiluhulluus, liikuntariippuvuus, satunnainen v*tutus, selittämätön voitonriemu ja käsittämätön kehitystä ilmaiseva lihaskipu gluteus maximuksessasi. Näitä sivuoireita esiintyy huomattavalla osalla miekkailijoista.

Tämän tekstin inspiraationa toimi infernaalinen lihaskipu takalistossa, kun vajaan viikon tauon jälkeen tein kevyehkön miekkailutreenin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti