perjantai 24. tammikuuta 2014

2013 paketissa

Tuntuu että tammikuu on jo pitkällä, enkä oikein ole tehnyt mitään yhteenvetoa viime vuodesta niin kuin suunnilleen kaikki muut maailman bloggaajat... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Tammikuussa 2013 asetettiin tavoitteita ja kohdattiin se suurin pelko ja viisiottelukynnys, kun opittiin hyppäämään pää edellä veteen. Alkuvuodesta alettiin pikkuhiljaa päästä enemmän lajiin sisään ja opeteltiin elämään urheilijana. Uinnissa päästiin jo edistyneiden ryhmään, ei oltu enää aloittelijoita. Hassua että siitäkin on vasta niin vähän aikaa! Maaliskuussa kisattiin ensimmäistä kertaa :)

Ensimmäisten harjoituskisojen CE-osuudella
Huhtikuussa avattiin juoksukausi ja jatkettiin treenejä entiseen tapaan. Toukokuussa alkoi pyöräilykausikin ja koitti seuraavat kisat, joissa meininki alkoi jo olla vähän erilaista. Kesäkuussa juhlittiin Anskun häitä, vietettiin juhannusta ja uin stadikalla. Heinäkuussa hikoilin kisiksellä ja lomailin jenkeissä.

Juoksutreeniä kesällä
Elokuussa palasin treenin pariin, ja osallistuin triathloniin. Syyskuussa juoksin tosipaljon ja valmistauduin SM:iin, jotka koittivat sitten loppukuusta. Lokakuussa tein KV-debyyttini Tukholmassa. Marraskuussa miekkailin paljon ja kirjoitettiin harvinaisen asiapitoisia blogitekstejä. Joulukuussa osallistuin elämäni ensimmäisiin miekkailukisoihin, tehtiin vielä vuoden viimeisiä kisasuorituksia ja ennätyksiä, ja vietettiin joulua.

Kauden huippuhetki lienee melko itsestäänselvä eli SM:ät, jotka menivät niin kuin pitikin :) Toivottavasti 2014 tuo mukanaan paljon tällaisia huippuhetkiä!

Onnelliset mitalistit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti