torstai 3. maaliskuuta 2016

Legendat telkkarissa

Koska olen täällä ruotinut muitakin urheilua käsitteleviä telkkariohjelmia, niin lienee syytä ottaa esille myös jonkin aikaa pyörinyt Mertaranta ja Legendat-ohjelma, jota tietenkin vannoutuneena penkkiurheiljana olen tunnollisesti seurannut. Varsinkin, kun jo pari vuotta sitten ideoitiin jollain porukalla Vain Elämää-ohjelmasta urheilijaversiota, ja nyt joku ryökäle on ehtinyt toteuttaa sen.

Kuva täältä.

Pakko myöntää, että olen ollut vähän pettynyt. Kattaus ja konsepti lupasi parempaa, mitä jotenkin kökkö toteutus on voinut lunastaa. Jotenkin siinä on vain aika väkinäinen tunnelma. Varmasti urheilijoilla on keskenään ihan hyvä meininki, mutta ruudun toiselle puolelle se ei välity. Päivät tuntuvat menevän siihen että porukkaa väen vängällä istutetaan siinä ruokapöydässä, sitten pikku aktiviteetti ja sitten taas siinä iänikuisessa pöydässä. Eivätkö ne tee siellä mitään muuta? Eikö voisi olla toinenkin aktiviteetti ja jotain yleisiä hengailuosiota, jossa ne juttelisivat vähän epäjärjestäytyneemmin?

Myös Mertarannan osio on jäänyt jotenkin epäselväksi, ja uskon että siinä on osasyy siihen väkinäisyyteen. Eivätkö urheilijat muka olisi osanneet jutella keskenään näistä asioista? Nyt tuntuu siltä kuin kyseessä olisi joku joukkohaastattelu, kun vastaillaan kysymyksiin yksi kerrallaan. Ehkä voidaan elää toivossa että tunnelma siitä vapautuu loppua kohti, ja jos tästä tehdään seuraava kausi niin formaattia osataan kehittää vähän keveämpään ja täyteläisempään suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti