tiistai 18. elokuuta 2015

Suunnitelmat uusiksi

Syksy vaikutti olevan aika selvää kauraa: SM:ät, siitä kuukausi Sveitsin avoimiin mestaruuskisoihin, siitä pari viikkoa PM:iin. Sitten pari viikkoa treenilomaa kotona ja sitten viikko Madeiralla. Ja sitten taas peruskuntoa nostamaan peruspuurtamisella.

Kuva Kalle Nuuja

Mutta mutta, aina ei menekään ihan niin kuin on ajatellut, onneksi tällä kertaa itsestä riippumattomista syistä. Ensinnäkin huomasin, että lokakuu on tänä vuonna jotenkin hirveän pitkä, ja siinä onkin kolme viikkoa lomailua ennen Madeiran reissua. Apua, voinko lomailla NELJÄ viikkoa?! Kai sitä muutkin tekevät, mutta tänä vuonna on tullut jo sen verran paljon niitä treenittömiä päiviä, että taidan silti panostaa jonkinlaiseen omaehtoiseen liikkumiseen jo parin viikon täyslevon jälkeen. Käydä testailemassa kaikkia höntyilylajeja ja harrastaa liikuntaa ilman mitään paineita tai suorittamista. Joo, se taitaa olla hyvä idea.

Kuva Tero Koski

Toiseksi kävi niin, että se Sveitsin kisa peruttiin. Onneksi en ollut ehtinyt ostaa lentoja vielä! Mutta siis höh. Nyt sitten arvon että lähdenkö viikkoa aiemmin Hollantiin, vai jätänkö tyystin väliin. Siinä Hollannin kisassa arveluttaa se, nouseeko taso taas kauhean korkeaksi (kuten Puolassa) jolloin ei ole hirveästi järkeä lähteä, tai tuleeko sinne vaan kauheasti Masters-porukkaa, joka ei myöskään välttämättä tee kisasta itselleni kovin mielekästä... Vaikeita päätöksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti