keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Saskian ruokakuvia

Useimmiten olen ruoan valmistuttua sen verran nälkäinen, ettei ole mitään mahdollisuuksia malttaa ottaa jotain turhanpäiväisiä kuvia ennen kuin annos on kadonnut. En myöskään liity niihin joiden mielestä annoksen pitää olla kaunis. Jos ruoan pitää näyttää hyvältä jotta sen haluaa syödä, pitää laittaa parempaa ruokaa tai kehittää itselleen nälkä, sanon minä.

Yllättäen huomasin kuitenkin että puhelimeen on tarttunut muutamia ikuistuksia arjen makuelämyksistä. Olen itse surkea keksimään uusia illallismenyitä, jos jollain muulla on sama ongelma niin tästä saa vapaasti poimia ideoita urheilijaruoasta!

Sushilounaalla kaverin kanssa. Juu en siis tehnyt näitä itse.

Viikonlopun herkkuaamiainen: turkkilaista jogurttia auringonkukansiementen ja hunajan kera, munakas jonka päällä juustoa, ja vihreää minttuteetä.

Helppoa ja halpaa, paitsi että tulee ikävästi tiskiä. Broilerinkoipi, kasviksia ja iso läjä riiriä isoon nälkään. Jaksaa sitten huomennakin treenata.

Lounassalaatti ja viihdykkeeksi halli-yleisurheilua.

Ystävänpäivän brunssi vanhempien luona.

Tänään on dolmio-päivä. Paitsi että taitaa olla ihan normi tomaattimurskaa eikä maustekastiketta, josko siinä olisi vähän vähemmän suolaa ja muuta ylimääräistä sälää.

Yksi mottoni on että ainut asia joka on parempi kuin tuplasuklaa on triplasuklaa. Tässä taisi olla tilanne se, että oli ollut miekkailun joukkue-SM:ät ja siihen päälle uintitreenit, ja äiti tarjosi illallista ja jälkkäriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti