tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kisakalenteri 2015

Noniin. Olin kirjoittanut tämän tekstin jo kerran joskus tammikuussa, mutta en koskaan julkaissut sitä. Onneksi, koska vanhassa tekstissä ei oikeastaan mikään pidä paikkaansa. Paitsi että jouduin itse päivittämään kauden suunnitelmia ja lykkäämään kisakautta, myös ainakin yksi kisa peruuntui. Tässä siis ihan puhtaalta pöydältä vähän ajatuksia tulevan kauden sisällöstä.

Ajattelin aloittaa kauden samaan tapaan kuin viime keväänä, käymällä kokeilemassa kisavirettä Uppsalan GP:ssä. Tämä ei ole kohtuuttoman kallis reissu jos tuntuisi siltä että ihan huippuvirettä ei vielä olisi löytynyt.

Kisameininkiä viime vuodelta Uppsalasta
Uppsalan jälkeen kotiin treenaamaan, ja seuraava koitos olisi näillä näkymin Puolan avoimet mestaruudet heinäkuussa. Pari kaveria oli samoissa kisoissa viime vuonna, ja käsittääkseni se on oikein kiva kisa. Itselleni se toimii debyyttinä vähän kovatasoisempiin kisoihin, mikä olikin yksi tavoitteista tälle kaudelle. Enkä ole tainnut ikinä käydä Puolassa, eli hauska päästä reissaamaankin! Näillä näkymin samat kaverit ja valmentajakin olisi lähdössä mukaan tänäkin vuonna, eli taidan päästä ensimmäistä kertaa kokeilemaan miltä tuntuu olla osa "Team Finlandia" :D

Sen jälkeen seuraava kisa taitaa olla SM-kisat elokuun lopussa. Syyskuulle olisi kiva löytää joku kisa Euroopasta, kuulemma Hollannissa olisi mahdollisesti jotain silloin, mutta näitä kutsuja ei ole vielä julkaistu, joten se suunnitelma on vähän hataralla pohjalla.

Kauden päätavoitteeksi olen asettanut PM:ät, jotka pidetään Ruotsissa Falunissa lokakuussa. Siellä olisi tarkoitus pärjätä. Kyseessä on siis sama paikka jossa olin viime lokakuussa kisoissa ja jossa pidettiin talvella hiihdon MM-kisat, sinne on siis hyvä päättää kausi!

Johonkin tällaisiin fiiliksiin tähdätään :)
Tämän lisäksi meillä on tänä vuonna enemmän pieniä harjoituskisoja, joista saada kilpailunomaista harjoitusta ja testailla kuntoa. Myös miekkailukisoja tulee jonkin verran, se jää nähtäväksi osallistunko ratsastuskilpailuihinkin, tällä hetkellä tuntuu siltä että mieluummin säästän siihen menvät rahat muihin kisamatkoihin. Mahdollisesti myös etelässä eli Virossa olisi jotain kisoja joita voisi käydä katsastamassa jos päivämäärät osuvat kohdilleen.

Tällä kaudella ajatus oli ottaa askelta vähän ylöspäin sarjoissa ja kisata Euroopassa, valitettavasti kiva kisa Sveitsissä jäi väliin maaliskuussa ja niinpä suunnitelmat piti laittaa uusiksi. Uskon kuitenkin että tällä rungolla saadaan ihan hyvä setti kasaan. Pysykää mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti