keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Taito ja tuuri kulkevat käsi kädessä

Kiitos kaikille edellisen blogitekstin sympatioista. Toivottavasti ei tullut välitettyä liian synkkää kuvaa, kyllä siellä tunnelin päässä on valoa ja viikon aikana se valopallo on jo huomattavasti suurentunutkin! Lisäksi tiedän että omat ongelmani ovat varsin heppoisia monen muun haasteisiin verrattuna, aika onnekkaita tässä loppupeleissä ollaan.

Joka tapauksessa pääsin jo aloittamaan kisakauteni. Viime viikonloppuna käytiin Helsingin kalpamaraton, johon osallistuin. Kevään miekkailut ovat tietysti jääneet pahasti vähiin, joten yritin kasailla oppeja takaisin päähän ja kroppaan miekkailemalla paljon viime viikolla. No, ihan niin lahjakas en ole että treenaamatta menestyisin, joten surkeastihan se meni. Toisaalta, jos treenaamatta menisi yhtä hyvin kuin treenaamalla, niin turhahahan se olisi treenata, joten sikäli lohdullista.

Vanha kuva, kuva Kalle Nuuja.
Kalpamaratonin idea on että kaikki ottelevat kaikkia vastaan kerran, tässä tapauksessa oteltiin kolmeen pistoon. Olin aika innoissani siitä että järjestelmä on todella 5-ottelumainen, kisaa kierretään joukkueittain ja matsit ovat lyhyitä. Järjestäjillä oli kuitenkin vähän haasteita saada miesten ja naisten kisaa vedettyä läpi samanaikaisesti, joten molemmat venyivät aika pahasti. Niinpä tuli sellaisia tilanteita että oli epätietoisena istuskellut yli tunnin ja yhtäkkiä piti olla alueella. Ei ollut mitään mieltä lämmitellä tunti toisensa jälkeen, siinä olisi vain väsynyt ihan totaalisesti, mutta ei se ihan kylmänä miekkailukaan kovin järkevää ole. Lopulta koko kisaan käytettiin yli 5h, ja kaikki olivat ainakin henkisesti aika loppu rupeaman jälkeen. Miesrukat miekkailivat 9,5h ja olivat myös fyysisesti ihan finaalissa sen jälkeen :D

Menestystä ei siis tullut, mutta sentään sellainen olo että pienellä tuurilla olisi muutamasta tasaisesta matsista voinut tulla voittokin. Kuitenkin, kuten yksi ystäväni viisasti sanoo, kun on tarpeeksi hyvä niin silloin yleensä käy myös hyvä tuuri. Turha siis marista siitä että onni ei ollut puolellani, ja kehittää niitä taitoja entistä kovemmin, jotta se tuurikin joskus olisi matkassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti