tiistai 5. elokuuta 2014

Kehity ihmisenä uimastadikalla

Pohdiskelin tässä viime viikolla, että uimastadion voisi markkinoida itseään paikkana, jossa uimataitojen kehittämisen lisäksi ihmiset voivat kehittää people skillsejään ja kärsivällisyyttään. Omiin uintikesäni suurimpiin saavutuksiin kuuluu seuraavat tekemättä jättämiset:

- en sännännyt suihkutiloihin perään mukiloimaan sitä kakaraa, joka ihan huvin ja urheilun vuoksi tuulisena päivänä avasi ohikulkiessaan suoraan taivasta kohti suihkuavan juomishanan, niin että vettä suihkusi kaikkialle. Lapset on tosi kivoja.

- en huutanut voimasanoja päin sen lapsen naamaa, joka hyppäsi päädystä noin viiden sentin päähän nenästäni. Huomautin kyllä tiukasti mutta asiallisesti että pitää katsoa mihin hyppää ettei joku jää alle.

- en ole tehnyt kansalaisaloitetta ratanatsin/liikennepoliisin palkkaamiseksi uimastadionille

- en ole haukkunut ketään sammakkouimariksi. Kaikella kunnioituksella sammakkouimareita kohtaan, olin aiemmin itsekin sellainen, mutta silloin pysyin kiltisti hitaiden kuntouimareiden radalla enkä mennyt pilaamaan muiden treenejä nopeille radoille.

Märsky aukesi tänään, halleluuja! Melkein halasin uimavalvojia kun olin niin innoissani, oli ihanaa uida kun oli tilaa! Lupaan olla valittamatta kertaakaan ensi talvena siitä että kaverit ei tule perjantain uintitreeneihin ja nauttia pokkana omasta pitkästä radasta!

Oikeasti stadika on parhaimmillaan ihan täydellinen paikka, mikään ei voita uintia sinisen taivaan alla ruohon tuoksussa! Samalla voi parannella kesäbrunaansakin kuin ohimennen, omani alkaa olla aika vaikuttava :) Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti