maanantai 7. tammikuuta 2013

Viikon treenit: vihdoin liikkeelle

Huomasitte ehkä, ettei viime viikolla ollutkaan tavanomaista viikon treenit-tekstiä. No, syy tähän oli yksinkertaisesti se, että tyhjästä on paha nyhjästä. Kerran venyttelin pikkuisen ja tapaninpäivänä auttelin lumitöissä, mutta vielä loppuviikon olin ihan täysin voimaton, eli ei puhettakaan että olisin päässyt liikkeelle yhtään kauemmaksi kuin keittiöön täyttämään vesilasia. Niinpä oli sitten puolentoista viikon massakauden aika :D

Viikon 1 treenit näytti tältä:
Ma: Anskun kanssa "kotitallilla" liikuttamassa toinen ruunista. Ansku tykkää enemmän Eemelistä, joten otin auliisti Sackin, varsinkin kun vähän pelättiin että maneesin takana olisi pikkupoikia papattimattojen kanssa niinkuin ennen vanhaan, ja Sackis osaa olla välillä vähän räjähtävä. Laitoin sille varmuuden vuoksi gramaanit, niin että saisin vähän apuja jos paukkuja kuuluu, mutta lopulta oli ihan hiljaista ja pidin gramaanit ihan löysällä koko ratsastuksen ajan. Liskojen lisko osaa olla tosi mato, mutta verryttyään se oli itse asiassa varsin mukava, teki nättejä väistöjä ja avoja ja laukassa lyheni tosi lyhyeksi kun tein temponvaihteluita. Viikon liikkumattomuuden jäljiltä mun kroppaparka oli ihan hajalla, tuntui että vyötäröstä reisiin joka ikistä niveltä ja lihasta ja luuta ja elintä poltti, ei silleen mukavaa treenikipua vaan pahaa liikkumattomuus-kipua. Taas hyvä muitutus siitä, millaista elämäni olisi jos en liikkuisi: kipua ja pystymättömyyttä.
Ti: koomapäivä, niinkuin koko muullakin Suomella
Ke: vihdoinkin tarpeeksi terve! Lähdin testaamaan joko treeni maistuisi Anskun kanssa Combatiin, ja maistuihan se. Uusi combat on tosi kiva, varsinkin Muyi Thai on erikoisesti mun mieleen: kunnon perusmättöä! Ihana päästä treenaamaan taas, vaikka olinkin harvinaisen loppu vaan yhden tunnin jälkeen.
To: ihana aamu, pitkästä aikaa sellainen olo että olin taas oma itseni! Käytiin Anskun kanssa aamun HotBodyBalancessa joka teki tosi hyvää. Illalla olikin sitten pitkästä aikaa miekkailutreenit! Samaan malliin ne sujui kuin viimeksikin, vaikka olikin enemmän taukoa. Pitänee alkaa käydä myös maanantaisin, jotta sais kehityskäyrää vähän jyrkemmäksi.
Pe: aamu-uinti Kalliossa, ratsastin molemmat hepat
La: ratsastin molemmat hepat (molemmat toimi harvinaisen hyvin!)
Su: stepperillä 45min erittäin harvinaisen tuntisekaannuksen takia, sen jälkeen BodyPump ja illalla sain vielä aikaiseksi venytellä kotona, millä olikin toivottu vaikutus: pystyin liikkumaan maanantaina :)

Alkaneella viikolla olisi sitten tarkoitus taklata Anskun heittämä haaste, olen nimittäin lupautunut sinne Sh'Bamiin, niin kuin puhuin! Raportti seuraa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti