sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Itsensä voittaja: Pää edellä kohti pelkoja

Alkuviikko meni rattoisasti noroviruksen parissa... Loppuviikosta pääsin onneksi treenaamaan normaalisti, ja voi mitä mahtitreenejä olikaan viikonloppuna luvassa! Torstaina oli pieni takaisku, kun vakio aamubalance oli muutettu hotpilatekseksi. Tulipahan sitäkin kokeiltua.  Lauantaina salilla oli hyvinvointipäivä, johon en valitettavasti mahtunut mukaan, mutta pääsin silti kokeilemaan saunajoogaa. Tästä lajista olin kyllä kerrasta ihan myyty: ihanaa rentoutua ja tehdä lempeästi hyvää keholle saunan lauteilla istuen! Toivottavasti pääsen kokeilemaan tätä uudestaan, olisi mahtavaa oppia sen verran että osaisi tehdä itsekseen. Tsekatkaa lisää tästä lajista osoitteesta saunayoga.com :) Myöhemmin oli sitten BodyAttack-maratonin aika. Nähtävästi valmistelut oli menneet aikalailla putkeen: kevyt viikko alla, kunnon pastatankkaus ja vielä ennen tuntia banaani ja myslipatukka, ja treenin aikana Fenix piristävää juomaa ja Gatoradea veden lisäksi. Puolitoista tuntia tiukkaa cardiota meni nimittäin hujahtamalla ohi, ja oli niin kivaa ettei oo tosi! Tiedättekö sen tunteen kun puoltoista tuntia on hymy naamalla ja hoet itsellesi "I'm so happy right now!"?


Tänään oli sitten adrenaliinipiikkien aika, niinkuin luitte Anskun postauksesta. Ensin oli tosihyvät uintitreenit, ja sitten tosiaan piti hypätä pää edellä veteen. En muista milloin olisin pelännyt yhtä paljon kuin nyt, kun seisoin altaan reunalla hyppyasennossa tuijottaen vedenpintaa ja käskien jalkojani olemaan tärisemättä ja itseäni hengittämään. Lopulta totesin että ellen nyt heti tee sitä, en tule ikinä siihen pystymään, ja annoin mennä. Ja voi sitä onnistumisen riemua kun tajusin onnistuneeni, ilman että mitään pahaa tapahtui! Ei muuta kuin ylös ja heti uudestaan, ja uskaltauduin hyppäämään jo korokkeeltakin asti. Tekniikkaa pitää vielä hioa, nyt menen kädet edellä suoraan pohjaan, mutta ei enää hirvitä. Suurin viisiottelupelko on nyt voitettu, ja olo on kuin olisin jo voittanut ne olympialaiset!

ps. Juuri nyt herättelen vanhoja uimatraumoja katsomalla tappajahaita :D
pps. Tuo ihme merkki sunnuntain kohdalla tarkoittaa uutta juttua HeiaHeiassa, sain nimittäin mitalin siitä että olen tämän vuoden puolella harrastanut kymmentä eri liikuntalajia. Monipuolisuus kunniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti