perjantai 14. syyskuuta 2012

Moi, mä olen Saskia, se joka tykkää liikkua

Moi!

Olen Saskia ja tykkään liikkua. Sydäntä lähinnä on ryhmäliikunta ja ratsastus, muuta teen lähinnä saadakseni lisää vaihtelevuutta treeniin. Ratsastusta olen harrastanut lapsesta saakka, ja tehnyt sitä myös jokseenkin ammattimaisesti ulkomailla. Ryhmäliikunta on tullut enenevissä määrin kuvioihin mukaan opiskeluaikana, eniten tykkään LesMills-tunneista (paitsi niistä tanssillisista. En vaan pysty).

Kun kerta liikkuu paljon, on käynyt mielessä, että sitä voisi joskus yrittää tehdä vähän tosissaan, eikä vain huvikseen, vaikka se kivaa onkin. Olisi mahtavaa olla huippu-urheilija! Loppukesästä olympialaisten aikaan isäni sitten heitti automatkalla hauskan idean, että nykyaikainen viisiottelu voisi olla minulle hyvä laji, osaanhan jo juosta, uida ja ratsastaa jopa esteidenkin yli. Ei siis tarvitsisi opetella kuin ampumaan ja miekkalemaan. Helppoa kuin heinänteko! Siinä vaiheessa naureskelin asialle räkäisesti, iskä kun samalla kertaa väitti kirkkain silmin että olisin myös lahjakas yleisurheilija hobittivartalollani (kyllä, isien tehtävä on olla kannustavia, mutta tuosta oli kyllä realiteetit kaukana :D).

Illalla kuitenkin tajusin vähän innostuneeni asiasta, ja ennen kuin tajusinkaan, olin löytänyt seuran ja peruskurssin, yllyttänyt ystäväni Anskun mukaan, ja mainostanut jokaiselle joka jaksoi kuunnella että aion kisata neljän vuoden kuluttua Riossa. Auliisti kaikki ovat lupautuneet kannustusjoukoiksi sinne. Anskun idea oli perustaa tästä hullusta projektista blogi, joten ei siinäkään muuta kuin tuumasta toimeen. Ensimmäisenä luvassa Anskun oma teksti ja tietenkin lajiesittely, myöhemmin varmasti treenipäiväkirjaa, lajiharjoitteita ja muuta mukavaa himoliikkujan ja liikunnanvihaajan jokseenkin erilaisista näkökulmista. Tervetuloa mukaan seuraamaan projektin alkuaskeleita ja etenemistä!

-Saskia

2 kommenttia:

  1. Hieno kuva! Ainakin yksi viidestä siis todistettavasti hanskassa... Tsemppiä treeneihin! :) T. Helena

    VastaaPoista